ΝΣΚ: Ανακοίνωση για τις αιτήσεις όχλησης/μη παραγραφής-Δέχεται ξανά τις αιτήσεις το σύστημα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοίνωση εξέδωσε το νομικό συμβούλιο του κράτους μετά τη βροχή αιτήσεων μη παραγραφής που δέχθηκε και την κατάρρευση του site που ήταν αδύνατο να ανταπεξέλθει στον όγκο των αιτημάτων. Δείτε την ανακοίνωση:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [61.94 KB]

Αμέσως μετά την ανακοίνωση το site του NΣΚ αναφέρει: “Εναλλακτικά, μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή των Ηλ. Αιτήσεων πατώντας εδώ. “
Αφού μπήκε φίλος της σελίδας λοιπόν στο δεύτερο link, δούλεψε κανονικά και του έστειλαν και την απάντηση ότι η αίτηση του πρωτοκολλήθηκε. Αργεί λίγο, αλλά τουλάχιστον πλέον δούλεύει..
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall.. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου

Κύλιση προς τα επάνω