oi agiovasilides mou disney gree

Ταινίες και σειρές που αξίζουν για αυτά τα Χριστούγεννα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τα σχολεία σιγά σιγά θα κλείσουν και θα υπάρξει ίσως επιτέλους, ο ελεύθερος χρόνος για να δούμε και καμιά ταινία…Χριστούγεννα λοιπόν και σε κάθε σπίτι θα προκύψει η ερώτηση.. “τι να δούμε;” Τo e-wall έχει κάτι να προτείνει.. σειρές αλλά και ταινίες..

1. Severance

Ένα ψυχολογικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που σε κρατά καθηλωμένο, είναι ο,τι καλύτερο για τα φετινά χριστουγεννιάτικα βράδια. Η κεντρική ιδέα είναι ότι κάποιοι εργαζόμενοι μιας μυστηριώδους και μυστικής εταιρίας δέχονται να διαχωρίσουν χειρουργικά τη συνείδηση τους σε αυτή εντός δουλειάς και σε μία διαφορετική εκτός εργασίας. Έτσι ο “εντός γραφείου υπάλληλος” δε θυμάται τίποτα για την προσωπική ζωή του εκτός δουλειάς και το αντίστροφο. Έχει ενδιαφέρον, είναι αρκετά καλογυρισμένη και προβάλλεται στο netflix.

Severance — Official Trailer | Apple TV+

2. The White Lotus

Μαύρη κωμωδία του ΗΒΟ και του vodafone tv , πολυβραβευμένη στα  βραβεία Emmy για το 2022, εκτυλίσσεται σε Χαβάη και Σικελία όπου μια ομάδα τουριστών περνά τις διακοπές της και συμβαίνουν πολλά και απίστευτα. Είναι συγχρόνως αστείο και σκοτεινό με γρήγορες εναλλαγές και  πρόκειται για ένα ταξίδι ανακάλυψης της πιο σκοτεινής εκδοχής των πρωταγωνιστών.

White Lotus Season 2 I Vodafone TV

3. Santa Clauses «Οι Αγιο Βασίληδές μου»

Τα Χριστούγεννα είναι και για τα παιδιά όμως, ή και για να νιώσουμε όλοι παιδιά, οπότε μια ιδανική μίνι σειρά για να δει μια οικογένεια μαζί με τα παιδιά είναι το Santa clauses του Disney+. Διαδραματίζεται που αλλού, στο βόρειο πόλο και μας μεταδίδει χιούμορ, τρυφερότητα και μαγικές γιορτινές εικόνες.

Δημοφιλή!!  Νέο νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Ως υπηρέτηση οργανικής θα μετρά ο χρόνος απόσπασης για τις ειδικές κατηγορίες
Οι Αγιοβασίληδές μου | Disney+ Greece

4.  Falling for Christmas (Χριστουγεννιάτικος Έρωτας)

Για τους πιο ρομαντικούς/ες που θέλουν να χαθούν στη μαγεία της χιονισμένης, χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και σε μια ιστορία αγάπης με μεγάλη δόση χιούμορ, η νέα(2022) οικογενειακή ταινία του netflix είναι ο,τι πρέπει. Μια  αρραβωνιασμένη, κακομαθημένη κληρονόμος  παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι, δέχεται τη φροντίδα ενός όμορφου, νέου, ιδιοκτήτη πανδοχείου της περιοχής και της πανέξυπνης κόρης του τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, κάτι που της αλλάζει τη ζωή..

Falling For Christmas | Lindsay Lohan | Official Trailer | Netflix

5. Wednesday

To “next big thing” του netflix που φιγουράρει στην κορυφή των προτιμήσεων σε πολλές χώρες, είναι ένα φαινόμενο που κοντράρει σε επιτυχία ακόμη και το squid game και θα σας κρατήσει καθηλωμένους. Πρόκειται για μία κωμωδία τρόμου, μυστηρίου και ενηλικίωσης. Έξυπνη, σκοτεινή, ίσως και λίγο νεκρή μέσα της, η Γουένσντεϊ Άνταμς ερευνά μια αλληλουχία φόνων, ενώ κάνει νέους φίλους και εχθρούς μέσα στην Ακαδημία “Νέβερμορ”.

Δημοφιλή!!  Ο Πιερρακάκης μάχεται με θεούς και δαίμονες για να μας κάνει δώρα έκπληξη - Και μετά θα ξυπνήσουμε

https://youtu.be/Q73UhUTs6y0

 

6. Χριστούγεννα στην Πρίζα

Από τις παλαιότερες all time classic επιλογές διαλέγουμε να προτείνουμε τα “Χριστούγεννα στην Πρίζα” όχι μόνο για τον μαγικό Ντάνι ντε Βίτο, αλλά για το σύνολο της αισθητικής εικόνας και μηνυμάτων που μεταδίδει αυτή η οικογενειακή, εορταστική κωμωδία. Οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί ενός οπτικού επισκιάζονται από έναν νέο γείτονα, που θέλει να φτιάξει ένα υπερθέαμα τόσο φωτεινό, ώστε να φαίνεται από το διάστημα.

Χριστούγεννα στην Πρίζα - Παρασκευή 23:45

7. Klaus

Animated ταινία του 2019, κατάλληλη για να τη δουν παιδιά και σε κάποια τάξη ενδεχομένως. Πρόκειται για ένα masterpiece του είδους, με υποψηφιότητα για όσκαρ που θα καθηλώσει τα παιδιά.

Klaus | Official Trailer | Netflix

 

Χριστουγεννιάτικο Υλικό για όλους – Ιδέες για κάθε τάξη

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω