baim hanif pYWuOMhtc6k unsplash scaled

J2US: Ο τυφλός Παναγιώτης τραγούδησε στη σκηνή και όλο το διαδίκτυο “υποκλίθηκε” – Μόνο σεβασμός

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στο live του J2US το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στο πλατό του σόου μερικά άτομα από το Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών, περιγράφοντας αρχικά όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, που συνέβη πριν από μερικές ημέρες.

 

Πανελλήνια Έρευνα 2022-2023 για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (για εκπαιδευτικούς)

 

Ο παρουσιαστής βρέθηκε εκεί, για να παρουσιάσει την εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και αισθάνθηκε πολύ οικεία με τα άτομα που γνώρισε, μιας και τον αγκάλιασαν με τον πιο ζεστό τρόπο.

Ψηφιακή Πλατφόρμα Δωρεάν Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή του J2US τον τυφλό Παναγιώτη, ο οποίος και ερμήνευσε το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο “Παράτησέ με”. Οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν στιγμή να σχολιάζουν το πόσο ταλαντούχος είναι ο μικρός, ενώ τον “καταχειροκρότησαν” για το μεγαλείο ψυχής του!

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ - Εντός της εβδομάδας αναμένεται η έναρξη των αιτήσεων / αιτήσεις με βάση το ΑΦΜ του δικαιούχου

 

J2US: Ο Παναγιώτης Δελαβίνιας ερμηνεύει το νέο του τραγούδι

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω