φως

Π.Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Στήριξη των αιτημάτων του Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων (ΠΕΣΥΘ)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/λών Π. Ε. Αμαρουσίου στηρίζει και υιοθετεί τα αιτήματα των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών της Θεατρικής Αγωγής όπως αυτά διατυπώνονται από τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο Θεατρολόγων (ΠΕΣΥΘ) με την επιστολή που κατατέθηκε στο ΥΠΑΙΘ (Έγγραφο με Αρ. Πρ. 2259/16 – 10 – 2022) και υπογράφετε από δεκάδες εκπαιδευτικούς της Θεατρικής Αγωγής που υπηρετούν στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας.

 

Π.Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: «Στήριξη των αιτημάτων του ΠΕΣΥΘ και της επιστολής των συναδέλφων μας Θετρολόγων Εκπ/κών που κατατέθηκε στο ΥΠΑΙΘ »

 

Συγκεκριμένα:

  • ζητάμε τη χαρτογράφηση και την επικαιροποίηση όλων των οργανικών θέσεων όλων των κλάδων με διαφανείς διαδικασίες, με «πυξίδα» το myschool, καθώς έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο σε αρκετές Διευθύνσεις, να ζητούνται δυσανάλογα λίγοι εκπαιδευτικοί για τα μαθήματα των ειδικοτήτων.
  • Ζητάμε να ιδρυθούν άμεσα ΟΛΕΣ οι οργανικές θέσεις που ανταποκρίνονται στα πραγματικά κενά ΟΛΩΝ των σχολικών μονάδων της επικράτειας. Ζητάμε υψηλού επιπέδου ποιότητα στην πολύπαθη εκπαίδευση, την οποία υπηρετούμε με συνέπεια, αγάπη και γνώση για πάρα πολλά χρόνια. Αναμένουμε με αγωνία να δικαιωθούν οι συνάδελφοί μας.
  • Αιτούμαστε συμπληρωματικούς διορισμούς αμέσως μετά τη σύσταση των οργανικών κενών σε όλους τους κλάδους που αδικήθηκαν λόγω της μη έγκαιρης σύστασης οργανικών θέσεων.
Δημοφιλή!!  ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ / Καταστρατήγηση των θέσεων των εκπαιδευτικών ΠΕ06 Αγγλικής φιλολογίας

                                          

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω