ΑΣΕΠ: Προκηρύξεις 9Κ,10Κ, 2Γ/2022 – Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός 2Γ/2022

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έτοιμες για να σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση είναι οι τρεις επόμενες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ, έτοιμες για το Τυπογραφείο είναι η 9Κ/2022, η 10Κ/2022 καθώς και η 2Γ/2022 που αφορά τον μεγάλο γραπτό πανελλήνιο διαγωνισμό του δημοσίου που θα διεξαχθεί το 2023.

Οι τρεις αυτές προκηρύξεις αναμένεται να «ανοίξουν» χιλιάδες θέσεις στο δημόσιο, καθώς όπως έχει αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα το proson, o πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός θα είναι «ανοικτός» για απεριόριστο πλήθος όχι μόνο συμμετεχόντων, αλλά και επιτυχόντων.

 

Η προκήρυξη 9Κ/2022

Η προκήρυξη 9Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Proson, την πλήρωση 173 θέσεων στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).

Στον εν λόγω διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Η προκήρυξη 10Κ/2022

Η προκήρυξη 10Κ/2022 του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Proson, την πλήρωση 148 θέσεων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).

Δημοφιλή!!  ΠΕ11: Αναλογία διορισμών 1:1 - Πιθανή σύσταση νέων οργανικών θέσεων και αύξηση κατά 1 Ώρα στα ωρολόγια προγράμματα / Ανακοίνωση της ΠΕΝΑΦΑ

Στον διαγωνισμό αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

 

Ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός 2Γ/2022

 

Ο διαγωνισμός, που στόχος της Αρχής είναι να πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2023, θα είναι καινοτόμος, τόσο όσο προς τον τρόπο που θα προκηρυχθούν οι θέσεις όσο και ως προς την «ύλη» του διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού δεν θα περιλαμβάνει ένα προκαθορισμένο αριθμό θέσεων αλλά θα είναι «ανοικτή» σε απεριόριστο πλήθος συμμετοχών. Με τον τρόπο αυτό θα εξεταστούν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή και κατέχουν τα απαραίτητα πτυχία και κριτήρια. Μετά την γραπτή εξέταση θα δημιουργηθεί ένας πίνακας επιτυχόντων, βάσει του οποίου οι υπηρεσίες του δημοσίου θα μπορούν να αντλούν εργαζομένους μέχρι το 2024.

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά το τεστ δεξιοτήτων θα είναι γραπτό, θα διεξαχθεί με τη μέθοδο των πολλαπλών επιλογών (multiple choice) και θα αξιολογεί την ικανότητα των υποψηφίων να αναλύουν προβλήματα καθώς και να ιεραρχούν τις ανάγκες στον χώρο εργασίας.

Δημοφιλή!!  ΕΚΤ \ Στο 1,49% του ΑΕΠ το ποσοστό δαπανών για Έρευνα & Ανάπτυξη στην Ελλάδα

 

ΠΗΓΗ proson.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω