Fgg eSuXEAALel1

Καταγγελία για την Υπουργο Παιδειας. Η κ ΚΕΡΑΜΕΩΣ δεν πληρώνει τα …κοινόχρηστα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Την ώρα που οι πολίτες αγκομαχούν με τον πληθωρισμο στα υψη για να είναι συνεπείς, η κ. Κεραμεως με καταθέσεις 1,5εκ € δεν πληρώνει κοινόχρηστα 3.470€, με αποτέλεσμα οι συγκάτοικοι της, να της στείλουν εξώδικο

Με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί η Εφημερίδα Δημοκρατία σήμερα το πρωί που αφορά την υπουργο παιδείας κ Νίκη Κεραμεως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η κυρία υπουργος χρωστάει ένα σεβαστό πόσο (3.470€) στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας της.

 

 

Νίκη Κεραμεως

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός οτι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.
Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω