ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να είναι εντός του τελευταίου τριμήνου, πρέπει να αποσταλούν ή να υποβληθούν ηλεκτρονικά έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων 31-10-22 (Αφορούν και τις αιτήσεις για οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση).
 
Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί του 2022 οι οποίοι έχουν προσκομίσει με το διορισμό τους δικαιολογητικά με ημερομηνία έκδοσης από 16-07-2022 και μετά, δε χρειάζεται να τα υποβάλουν εκ νέου, παρά μόνο αν υπάρχει κάποια αλλαγή στα μοριοδοτούμενα κριτήρια (όπως αλλαγή οικογενειακής κατάστασης, προσθήκη τέκνου κ. α).
 
Εξαιρέσεις για υποβολή δικαιολογητικών:
 
Κατ’ εξαίρεση η ληξιαρχική πράξη για νεογέννητο τέκνο μπορεί να υποβληθεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση που το τέκνο γεννηθεί 31 Δεκεμβρίου, ο εκπαιδευτικός θα αποστείλει στη Διεύθυνση οργανικής του, αίτημα προσθήκης τέκνου στο μητρώο μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος την ίδια ημέρα, με υποχρέωση να υποβάλει βεβαίωση από το Νοσοκομείο για τη γέννηση του τέκνου και υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 (75Α΄) ότι θα προσκομιστεί η ληξιαρχική πράξη γέννησης, μόλις εκδοθεί από την αρμόδια υπηρεσία.
Μέσα στην ιδία προθεσμία μπορούν να υποβληθούν συμπληρωματικά στοιχεία για μετάθεση για λόγους υγείας που έχουν ανακύψει ή διαπιστωθεί μετά την 31η Οκτωβρίου.
Αν τα δικαιολογητικά αυτά δεν μπορούν να υποβληθούν εμπρόθεσμα για λόγους που αφορούν την αρμόδια για την έκδοσή τους διοικητική αρχή, αρκεί η εμπρόθεσμη υποβολή της σχετικής αίτησης
Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να κάνουν χρήση της αυτεπάγγελτης αναζήτησης των δικαιολογητικών –όσων προβλέπονται- από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω