Μονιμοποίησε τους νεοδιόριστούς της και η Α/βαθμια Αν. Αττικής – Οφείλουν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες διευθύνσεις

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως έχουμε γράψει εκτενώς το ζήτημα της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων που συμπληρώνουν διετία ως δόκιμοι, δεν έχει προχωρήσει όπως θα έπρεπε. Σήμερα έχουμε μια νέα θετική εξέλιξη με την Α/βαθμια εκπαίδευση Ανατολικής Αττικής να προβαίνει εγκαίρως στη μονιμοποίηση των συναδέλφων. Δείτε την πράξη εδώ: 31901_11-10-2022_praxi_monimopoihsis_ekpaideytikon_eae_dieuthinsis Ομοίως ενημερωθήκαμε ότι από τις 3/10/2022 ανάλογη πράξη μονιμοποίησης έχει εκδώσει και η Α/βάθμια Πιερίας. Οι αποφάσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες πράξεις μονιμοποίησης που έχουν εκδώσει διάφορες διευθύνσεις εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων οι Α Αθήνας, Γ Αθήνας, Φλώρινας, Σάμου.

Θυμίζουμε ότι για να τηρηθεί η νομοθεσία πρέπει όλες οι διευθύνσεις εκπαίδευσης να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες μονιμοποίησης των νεοδιόριστων του 2020 έως τις 18/10/2022. Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως διάφορες υπηρεσίες δηλώνουν ότι δεν προχωρούν τις διαδικασίες, ενώ είναι υποχρεωμένες από το νόμο να το κάνουν. Προφανώς οι συνάδελφοι σε αυτές τις διευθύνσεις δεν έχουν άλλο δρόμο από το να διεκδικήσουν την εφαρμογή του νόμου, δηλαδή την αυτοδίκαιη μονιμοποίηση τους, εντός των επόμενων ημερών.

Δημοφιλή!!  Διαδικασία Ρύθμισης Λειτουργικών Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών και Κριτήρια Καθορισμού

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall.. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου

Κύλιση προς τα επάνω