ΝΕΑ

Σχετικά με την απαλλαγή από εφημερίες των εκπ/κών των Τμημάτων Ένταξης στις σχολικές μονάδες που λειτουργεί Ε.Δ.Υ. – Κατάργηση όλης της άχρηστης γραφειοκρατίας – Σχολικά γεύματα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Θεωρούμε πώς καμία λογική δεν έχει η πλήρης απαλλαγή από τις εφημερίες, για όλη την εβδομάδα, των εκπαιδευτικών των Τμημάτων Ένταξης στις σχολικές μονάδες που λειτουργεί Ε.Δ.Υ..
Προτείνουμε η σχετική διάταξη της παραγράφου 9 του άρθρου 2 της ΥΑ με Αριθμ. 134960 /Δ3/22-10-2021( ΦΕΚ 5009 Β/27-10-2021) να αναδιατυπωθεί ως εξής:
“9. Τα μέλη της Ε.Δ.Υ. των περ. β΄, γ΄ και δ΄ μετέχουν ισότιμα στις δραστηριότητες και τις διαδικασίες του Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μονάδας στην οποία υπηρετούν.
Για τα γενικότερα υπηρεσιακά θέματα του προσωπικού των Ε.Δ.Υ. ακολουθούνται οι διατάξεις για το προσωπικό της σχολικής μονάδας όπου είναι τοποθετημένοι. Απαλλάσσονται από συμμετοχή σε εφημερίες ή άλλα διοικητικά καθήκοντα στη σχολική τους μονάδα, που παρεμποδίζουν το έργο τους στην Ε.Δ.Υ, την ημέρα που αυτή λειτουργεί.”
Ένωση Διευθυντών/ντριών προς Υ.ΠΑΙ.Θ.: Κατάργηση όλης της άχρηστης γραφειοκρατίας ΤΩΡΑ!
1. Ό,τι στοιχεία είναι καταχωρημένα στο Myschool από τις σχολικές μονάδες να αντλούνται από εκεί και να μην ζητούνται να υποβάλλονται εντύπως από αυτές.
2. Όλα τα βιβλία των σχολικών μονάδων να τηρούνται με ψηφιακό τρόπο, όπως προβλέπεται από το άρθρο 20 του ΠΔ 79/2017, αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ.
3. Κατάργηση των έντυπων παρουσιολογίων των αναπληρωτών ΕΣΠΑ.
4. Ψηφιοποίηση όλης της διαδικασίας χορήγησης αδειών με κατάργηση όλων των εντύπων.
308511791 2179372655567949 570564673809485033 n

Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών-ντριών

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω