Με τρομερά μεγάλες ελλείψεις θα αρχίσει η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που χρήζουν παράλληλης στήριξης.
Σύμφωνα με τα κενά της Α φάσης αναπληρωτών για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που δημοσίευσε το μέλος του PDE Patreas, τα συνολικά κενά (πλήρους και μειωμένου ωραρίου) της παράλληλης στήριξης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι 1964.
Στην Α φάση αναπληρωτών προσελήφθησαν μόνο 1262 εκπαιδευτικοί για τις ανάγκες της παράλληλης στήριξης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Συνεπώς, η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με το 36% των κενών της παράλληλης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στήριξης ακάλυπτο !!!
Είναι επιτακτική ανάγκη με τη Β φάση αναπληρωτών να καλυφθούν όλα τα κενά της παράλληλης στήριξης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση !





