ΟΔΗΓΙΕΣ

Απαντήσεις & Ενημέρωση για την προκήρυξη 3ΕΑ 2022 από τον Μάριο Μαγιολαδίτη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Όπως Αναφέρει ο συνάδελφος: του Μάριου Μαγιολαδίτη 
Στους επικουρικούς υπάρχει δηλωμένο κανονικά. Όσοι έχουν δηλώσει το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής για ένταξη στον κύριο πίνακα ΔΕΝ μοριοδοτηθηκε γιατί αποτελεί προσόν διορισμού.
Ωστόσο, σύμφωνα με την προκήρυξη “Α3-4-5) Προσόντα τα οποία αποδεικνύουν εξειδίκευση στην Ε.Α.Ε., σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 16 του ν. 3699/2008, μοριοδοτούνται (άρθρο 134 παρ. 1β του ν. 4604/2019)”
Επικοινώνησα με το ΑΣΕΠ για το θέμα του μεταπτυχιακού ειδ. αγωγής. Θεωρώ ότι ν. 4604 καλύπτει και θα πρέπει να μοριοδοτηθει ανεξάρτητα αν το έχουν δηλώσει κάποιοι ως προσόν ένταξης στον κύριο πίνακα.
Επικοινώνησα με το ΑΣΕΠ για το θέμα του μεταπτυχιακού ειδ. αγωγής. Θεωρώ ν. 4604 καλύπτει και θα πρέπει να μοριοδοτηθει ανεξάρτητα αν το έχουν δηλώσει κάποιοι ως προσόν ένταξης στον κύριο πίνακα
Στην 3ΕΑ/2022 θα υπάρξει ορθή ανακοινοποίηση για το κύριο πίνακα των ΠΕ88.01 (εκ παραδρομής δημοσιοποιήθηκε μόνο ο επικουρικός)
Σχετικά με την παιδαγωγική επάρκεια στην 3ΕΑ/2022: Όποιος δεν είχε επιλέξει ΝΑΙ στην επιλογή αυτή κατατάσσεται αυτόματα στο τέλος του πίνακα, ανεξάρτητα αν στο opsyd εμφανίζεται να έχει ή η σχολή του έδινε αυτόματα παιδαγωγική επάρκεια τη χρονιά που έλαβε το πτυχίο του.
Στις ειδικότητες ΠΕ88.01 ΚΑΙ ΠΕ88.05 της 3ΕΑ/2002 δεν έχουν δημοσιεύσει του κύριους πίνακες. Αναμένουμε και εκεί ανακοινοποίηση από το ΑΣΕΠ.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω