Ο Δήμαρχος Οινουσσών αποχαιρετά τους εκπαιδευτικούς με τον δικό του τρόπο!! Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του κι άλλοι!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Παράδειγμα προς μίμηση είναι ο τρόπος που υποδέχονται και συμπεριφέρεται η δημοτική αρχή του Δήμου Οινουσσών στους εκπαιδευτικούς. Όλοι οι συνάδελφοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον δήμαρχο Γεώργιο Δανιήλ.

Ακολουθεί ο αποχαιρετισμός του Δημάρχου

Στήριξη του Δήμου Οινουσσών στους εκπαιδευτικούς για 3η συνεχή χρονιά
Την ηθική δέσμευση, το χρέος και την τιμή, που οφείλουμε στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διορίζονται κατ’ έτος ως αναπληρωτές στο νησί μας για να διδάξουν τα παιδιά μας, τήρησε η Δημοτική μας Αρχή και φέτος ευλαβικά για 3η συνεχόμενη χρονιά. Στους λογαριασμούς των εκπαιδευτικών, οι οποίοι αύριο ολοκληρώνουν την ενιαύσια θητεία τους στις Οινούσσες και ξαναμπαίνουν στην αγωνιώδη αναζήτηση της επόμενης πρόσληψής τους, κατατέθηκε από το Δήμο Οινουσσών επίδομα 500 ευρώ, αναγνωρίζοντας τις αντιξοότητες του λειτουργήματός τους. Αντίστοιχο ποσό είχε κατατεθεί τον Δεκέμβριο 2021 για το α’ εξάμηνο.
Η παροχή αυτή θα συνεχιστεί γιατί είναι το «ευχαριστώ» σ’ αυτούς τους δασκάλους και καθηγητές! Όλα αυτά τα χρόνια έδωσαν την αγάπη τους και στα παιδιά των τελευταίων θρανίων, στους μαθητές των δυσπρόσιτων και τους έμαθαν να βάζουν στόχους στη ζωή τους και να τους κατακτούν! Εύχομαι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να δηλώσουν και πάλι πρόθυμα την Αιγνούσα μας και θα τους περιμένουμε με χαρά και του χρόνου
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω