Δεδομένα Πατρέα για τους επικείμενους διορισμούς σε Αβαθμια, Δβθμια, ΕΕΠ ΕΒΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεδομένα Πατρέα:

 

Παρότι πρόκειται για διορισμούς Μονίμων, είναι καλύτερο να δούμε τον αριθμό των διορισμών ανά πρόγραμμα πρόσληψης Αναπληρωτών:
ΕΙΔΙΚΗ
ΣΜΕΑΕ & Τ.Ε. (Αβάθμια και Ββάθμια): γύρω στο 1250, δηλ. 100% κάλυψη των οργανικών κενών (στη Ββάθμια θα γίνονταν και παραπάνω, αλλά σε κάποιες ειδικότητες οι εναπομείναντες στους πίνακες είναι λιγότεροι από τα οργανικά κενά)
ΕΕΠ-ΕΒΠ: 750-1500, δηλ. 50%-100% κάλυψη των οργανικών κενών
ΓΕΝΙΚΗ
Μουσικά: γύρω στο 250
Ββάθμια: γύρω στο 2100, δηλ. 100% κάλυψη των οργανικών κενών και τουλάχιστον 60% στο ΠΕ04.04
Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Νηπιαγωγείου (ΠΕ60): γύρω στο 900 (τα επίσημα οργανικά κενά είναι 975)
Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου (ΠΕ70 και ειδικότητες): 2500-3250

Στις 2 περιπτώσεις (ΕΕΠ-ΕΒΠ και ΕΤΟΔΣ) που αναφέρω εύρος τιμών, αν η μια περίπτωση κινηθεί στο άνω όριο, η άλλη περίπτωση θα κινηθεί στο κάτω όριο (αν και με το συγκεκριμένο ΓΓ, είναι προφανές ποιο είναι το πιο πιθανό σενάριο).
Επίσης στο ΕΤΟΔΣ υπάρχει και εσωτερικός “ανταγωνισμός” μεταξύ ΠΕ70 και ειδικοτήτων (δηλ. όσο περισσότεροι ΠΕ70, τόσο λιγότερες ειδικότητες και το αντίστροφο).

Δημοφιλή!!  Πλήθος σωματείων διοργανώνουν κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής την Πέμπτη 11/7

 

Νομιζω οτι η ακριβεια του αριθμου δηλωνει οτι η κατανομη ειναι ετοιμη

Θα το απέδιδα στο εξής (πάντως όχι στην τύχη): το 2.236 των οργανικών κενών Δευτεροβάθμιας (είτε αυτούσιο είτε με -100/150 ΠΕ04.04) προστέθηκε με τα υπόλοιπα που είναι στρόγγυλα στα 00/50 και γι’ αυτό ο αριθμός που ανακοινώθηκε από το ΥΠΑΙΘ λήγει σε 86 (άντε τώρα να το σκεφθούν αυτό όσοι τους είπαν λίγο αλλαγμένα τα νούμερα).

 

Καλή τοποθέτηση στους νεοδιόριστους συναδέλφους και υπομονή στους υπόλοιπους. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και πρέπει να ανοιχθεί κουβέντα πέρα από την ξερή κάλυψη των επίσημων οργανικών κενών.

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω