Η μητέρα του 9χρονου απαντά στο Ειδικό Σχολείο Λάρισας με επιστολή…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Απαντώντας στην ανακοίνωση του Ειδικού Σχολείου η μητέρα του 9χρονου Στέφανου, κα Δήμητρα Γιακοβή επισημαίνει:

«Είμαι η μητέρα του Στέφανου, η οποία έκανα καταγγελία κατά παντός υπευθύνου προς το Ειδικό Σχολείο στο οποίο φοιτά ο γιος μου.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Ειδικού Σχολείου Λάρισας, ότι όλα όσα ισχυρίζομαι είναι μυθεύματα, ανακρίβειες και ανυπόστατες συκοφαντίες διερωτώμαι τα εξής: Για ποιο λόγο να ισχυριστώ ψέματα; Ας μου πουν κι εμένα γιατί εγώ δεν γνωρίζω.

Σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι όλα όσα ισχυρίζομαι είναι ΑΛΗΘΗ.

Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα ότι θα κάνω καταγγελία στο Ειδικό Σχολείο Λάρισας.

Δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα να στιγματιστεί το παιδί μου αν όλα αυτά δεν ήταν ΑΛΗΘΗ. ΣΕΒΟΜΑΙ και ΑΓΑΠΩ το παιδί μου και δεν θα διακινδύνευα τον στιγματισμό κυρίως του παιδιού μου, αλλά και τον εαυτό μου αν όλα όσα έχω ισχυριστεί δεν ήταν ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δημοφιλή!!  Χαμός στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ: Απολύουν για 2η φορά τον επί 19 έτη συμβασιούχο επειδή τόλμησε να έχει συνδικαλιστική δράση

Έτσι λοιπόν επειδή δεν έπαιρνα ουδεμία απάντηση από το σχολείο και μη έχοντας άλλη λύση έκανα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να προστατεύσω το παιδί μου και να μάθω την αλήθεια».

 

Η επιστολή της μητέρας όπως μας στάλθηκε για κοινοποίηση

IMG 20220527 203417

IMG 20220527 203442

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω