«Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Κέντρων Ηλεκτρονικών Εξετάσεων (Κ.Η.Ε.) του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής (Κ.Π.Π.)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ενόψει της οργάνωσης των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής, σας αποστέλλουμε συνημμένα την υπό στοιχεία 54116/Α5/12-05-2022 (ΑΔΑ: ΡΘΣ646ΜΤΛΗ-0ΣΨ), «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Κέντρων Ηλεκτρονικών Εξετάσεων (Κ.Η.Ε.) του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής (Κ.Π.Π.»), η οποία ανακοινώθηκε με το από 12-0522 Δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

 

Παρακαλείστε όπως γνωστοποιήσετε άμεσα την εν λόγω Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στις σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς σας, λαμβάνοντας υπόψη ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 20-05-22.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (Κ.Η.Ε.) του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής (Κ.Π.Π.)

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

Δημοφιλή!!  Μελέτη Κλαδικού Ινστιτούτου ΟΙΕΛΕ: Ανεξέλεγκτες Απολύσεις στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω