Νεότερα για Νέους Διορισμούς ’22, Πίνακες Ειδικής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

Στη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Λ. Σιδερά και του Φ. Βουγα είχαν καλεσμένο τον γενικό γραμματέα της ΑΔΕΔΥ

Αναφέρθηκε πως επικοινώνησε με τη γραμματεία του ΥΠΕΣ όπου τον ενημέρωσαν πως θα γίνουν διορισμοί, αλλά ακομη δεν έχει καθοριστεί το νούμερο. Του εξήγησαν πως υπάρχει πρόθεση για διορισμούς κάθε χρόνο έτσι ώστε να σταματήσει ο στρεβλός θεσμός της αναπλήρωσης.

Τον Μάιο θα γνωρίζουμε νούμερο διορισμών είπε..


Το υπουργείο παιδείας έχει ζητήσει 10.000 διορισμούς, κάτι που δεν είναι βέβαιο ότι θα δοθεί γιατί θα υπάρχει διαπραγμάτευση αναμεσά στα δυο υπουργεία.. Θυμίζουμε κατι αντίστοιχο είχε γίνει και με τους διορισμούς του καλοκαιριού, οπου η Υπουργος ζητούσε ολες τις συνταξιοδοτήσεις επιπλέον και τελικά πηρέ ένα μικρο κομμάτι εξ αυτων…

 

Αυτό που υπάρχει είναι η επεξεργασία των στοιχείων που έστειλε το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις συνταξιοδοτήσεις. Πέρασε ο ένας μήνας και επεξεργάζονται όλα τα στοιχεία, τα περσινά στοιχεία, πως, πόσους διορισμούς κάνανε από αυτούς που αποχώρησαν πέρσι.

Μετά θα καταλήξουν, μέσα στο Μάη για τον αριθμό των μόνιμων διορισμών που θα κάνουν στην εκπαίδευση και βέβαια όλο αυτό το πλάνο συνολικά για τους μόνιμους διορισμούς και στην εκπαίδευση και για όλο το δημόσιο τελεί κάθε φορά υπό την έγκριση των θεσμών.

 

Καλο είναι, λόγω των εκλογών που έρχονται το Μαη στην εκπαίδευση, αρκετοί κύριοι να μην εκμεταλλεύονται “τον πόνο” των συναδέλφων για προεκλογικούς σκοπούς!!

Δημοφιλή!!  Πίνακας Υποψηφίων Εκπαιδευτικών με Πολλαπλά Πτυχία (2ο, 3ο, 4ο)

 

Επίσης ο Βορίδης ποτέ δεν έχει δεσμευτεί για τίποτα. Ούτε στη συνάντηση με την ΑΔΕΔΥ τον Οκτώβρη. Γενικολογίες έλεγε για προσπάθεια διορισμών στο ύψος των συντάξεων.

 

Είναι ωραίο να καλλιεργούνται προσδοκίες, αλλά το θέμα είναι να μην καβαλάμε ροζ συννεφάκια.

 

ΔΕΝ υπάρχουν καλοί και κακοί υπουργοί. Υπάρχει μόνο η κυβερνητική πολιτική, που υπηρετείται το ίδιο πιστά από όλους! Και σε καμία περίπτωση η κυβερνητική πολιτική δεν περιλαμβάνει την περιορισμό των αναπληρωτών ώστε να καλύπτουν μόνο έκτακτα κενά. Μακάρι να ήταν αυτή, αλλά ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Η κυβερνητική πολιτική στη εκπ/ση ετοιμάζεται να αξιοποιήσει ένα τεράστιο ΕΣΠΑ, μεγαλύτερο από το προηγούμενο, για να πληρώνει αναπληρωτές τα επόμενα χρόνια.

Οπότε να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και να φιλτράρουμε, αυτά που ακούμε. Και εμείς πιστεύουμε σε διορισμούς το καλοκαίρι και το έχουμε γράψει πρώτοι εδώ, όμως να κρατάμε τη μπάλα χαμηλά και να θυμόμαστε ότι οι διορισμοί θέλουν επιμονή και αγώνα! Θα τους κερδίσουμε δε θα μας τους χαρίσουν..

https://e-wall.net/2022/03/22/14644/?fbclid=IwAR3wT3T6EYF7N1RAegZRLz0U9k4G1qXKzRKEvyMz_5YuP7xNo6nkfbxLgb4

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο άρθρο που ακολουθεί ενημερώθηκαν οι διευθύνσεις με επίσημο εγγραφο από το ΥΠΑΙΘ για επικαιροποίηση των φακέλων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ώστε οι απαραίτητες πληροφορίες να είναι διαθέσιμες κατά την κατάρτιση των πινάκων ΕΑΕ. “Επείγουσες Ενέργειες” προς τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων της χώρας, με το οποίο τους καλεί “να ενημερώσουν άμεσα τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη σχολική μονάδα ευθύνης τους, να ελέγξουν τον προσωπικό τους φάκελο στο ΟΠΣΥΔ και συγκεκριμένα τις καταχωρήσεις των τοποθετήσεών τους, προκειμένου να επικαιροποιηθούν καταλλήλως οι ηλεκτρονικοί φάκελοι των εκπαιδευτικών και οι απαραίτητες πληροφορίες να είναι διαθέσιμες κατά την κατάρτιση των προσωρινών αξιολογικών πινάκων υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ)”.

 

Δημοφιλή!!  Είναι η Ειδική Αγωγή προτεραιότητα; Διεκδικήσεις και προτάσεις για την Ειδική Αγωγή από τη Δ.Ο.Ε.

https://e-wall.net/2022/03/26/15022/

Οι Προκηρύξεις ΑΣΕΠ για την κατάρτιση Πινάκων για τους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), αναμένονται λίγο μετά τα μέσα Απριλίου. Ελπίζουμε, να μην υπάρχει άλλη καθυστέρηση, γιατί ήδη το ΑΣΕΠ μετακυλει το χρονοδιάγραμμα συνεχως, λόγω του όγκου εργασίας που εχει να επεξεργαστεί και σε άλλες προκηρύξεις.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω