Αναφορά στη Βουλή «Αίτημα ένταξης εκπαιδευτικών ΑμεΑ σε ειδική κατηγορία – Δικαίωμα μετάθεσης λόγω αναπηρίας 67% και άνω ανεξαρτήτως παθήσεως»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

120173 1

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς την κα Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Θέμα: «Αίτημα ένταξης εκπαιδευτικών ΑμεΑ σε ειδική κατηγορία – Δικαίωμα μετάθεσης λόγω αναπηρίας 67% και άνω ανεξαρτήτως παθήσεως»

Καταθέτουμε αναφορά, προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, την επιστολή που υπογράφουν Νεοδιόριστοι Εκπαιδευτικοί ΑμεΑ, Εκπαιδευτικοί με σύζυγο ΑμεΑ, Εκπαιδευτικοί με τέκνο ΑμεΑ, Γενικής (και Ειδικής) Εκπαίδευσης, με την οποία αιτούνται την ένταξή τους στις ειδικές κατηγορίες, συν του δικαιώματος αίτησης α) άμεσης μετάθεσης κατά προτεραιότητα, β) άμεσης απόσπασης, γ) οριστικής τοποθέτησης κατά προτεραιότητα, σε όσους οι ίδιοι ή οι σύζυγοι ή τα τέκνα τους έχουν αναπηρία άνω του 67%, ανεξαρτήτως παθήσεως.

Δημοφιλή!!  Διαδικασία Ρύθμισης Λειτουργικών Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών και Κριτήρια Καθορισμού

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε αν προτίθεστε να προχωρήσετε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες αναφορικά με το εν λόγω αίτημα, ενόψει και της διαδικασίας των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών.

Αθήνα, 9/3/2022

Οι καταθέτοντες Βουλευτές

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω