e me

H Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα e-me αναβαθμίστηκε στην έκδοση 3.0!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
H e-me αναβαθμίστηκε στην έκδοση 3.0!
Η νέα έκδοση 3.0 της e-me ενσωματώνει πολλές βελτιώσεις και επεκτάσεις στη λειτουργικότητά της, αλλά και νέες εφαρμογές!
Στις κυψέλες της e-me, μπορείτε πλέον:
– Να λαμβάνετε ειδοποιήσεις (καμπανάκι) για νέες αναρτήσεις/ σχόλια στον τοίχο, ή και e-mail, εάν είστε ο/η υπεύθυνος/η της κυψέλης!
Ένα αίτημα πολλών έγινε πραγματικότητα!
– Να αναζητάτε με λέξεις-κλειδιά στις αναρτήσεις του τοίχου της κυψέλης, για να βρίσκετε αυτό που θέλετε!
– Να βρίσκετε τη γραμμή εργαλείων, σταθερά, στο πάνω μέρος του τοίχου της κυψέλης, για διευκόλυνση στις νέες αναρτήσεις, νέα σχόλια και αναζητήσεις.
– Να διαχειρίζεστε ευκολότερα τη συμμετοχή μελών στην κυψέλη σας, έχοντας ξεχωριστή καρτέλα για τις απεσταλμένες προσκλήσεις που αναμένουν αποδοχή.
Στις συνομιλίες με μηνύματα, έχετε πλέον τη δυνατότητα να αποχωρείτε από ομαδική συνομιλία, αλλά και να στείλετε μήνυμα, επιλέγοντας τον παραλήπτη με το «όνομα χρήστη» του.
Στη νέα έκδοση 3.0 της e-me, βρείτε και αξιοποιήστε τις νέες εφαρμογές της:
– Δημιουργήστε, με τη νέα εφαρμογή e-me bookmarks, την προσωπική σας συλλογή από σελιδοδείκτες για αγαπημένες ιστοσελίδες.
– Δημιουργήστε και διαμοιραστείτε τις σημειώσεις σας μέσα από την εφαρμογή e-me Νotes!
Στη νέα έκδοση 3.0 της e-me, βρείτε επίσης:
– Δεκάδες νέα avatars, για να ανανεώσετε την εικόνα του προφίλ σας!
– Πολλές νέες εικόνες φόντου (backgrounds) για να μεταμορφώσετε στο περιβάλλον εργασίας σας, αλλά και πολλά νέα εικονίδια κυψελών!
– Smileys στον κειμενογράφο των “e-me assignments”!
– Ένα ακόμη θέμα (NewsUp) στα “e-me blogs”.
Βελτιώσεις και επεκτάσεις θα βρείτε και στις εφαρμογές της νέας έκδοσης 3.0 της e-me:
– Στην εφαρμογή e-me content, αξιοποιήστε τους νέους τύπους μαθησιακών αντικειμένων για να αναπτύξετε το ψηφιακό υλικό σας (Image Choice, Sort the Paragraphs, Crossword, Advent Calendar).
– Στην εφαρμογή e-portfolio, έχετε πλέον στη διάθεσή σας περισσότερο χώρο (από 50MB σε 500MB) και δυνατότητα για αρχεία μεγαλύτερα (από 2ΜΒ σε 4ΜΒ), αλλά και περισσότερα σε αριθμό (από 50 σε 200). Επίσης μπορείτε πλέον να εντάξετε στο e-porfolio σας αρχεία .odp, .zip, .rar και .h5p.
– Στην εφαρμογή “e-me assignments” μπορείτε να εντάξετε αρχεία micro:bit, εάν υλοποιείτε ή συμμετέχετε σε προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής καθώς και να ενσωματώσετε αντικείμενα “e-me content”.
– Στην εφαρμογή Αρχεία, έχετε τη δυνατότητα αποσυμπίεσης αρχείων (zip, rar, 7z, κ.ά.), αλλά και να διαχειρίζεστε εκδόσεις τους (versioning).
– Στην εφαρμογή Επαφές, μπορείτε πλέον να δείτε συγκεντρωμένα, σε νέα καρτέλα, τα απεσταλμένα αιτήματα σύνδεσης προς χρήστες της e-me, τα οποία αναμένουν αποδοχή.
Τέλος, δείτε το νέο, ενημερωμένο μενού βοήθειας, με μορφή infographic για πλοήγηση στο επιμορφωτικό/ ενημερωτικό υλικό της e-me!
Αλλά και πολλές άλλες ενημερώσεις, όπως τα στοιχεία τάξεων και μαθητών/τριών στην αναζήτηση μελών κυψέλης, βελτιώσεις και διορθώσεις τεχνικών ζητημάτων.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω