ΦΑΚΕΛΟΙ

Καθορισμός καθηκόντων, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των μελών του εκπαιδευτικού προσωπικού των Ι.Ε.Κ. Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καθορισμός καθηκόντων, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των μελών του εκπαιδευτικού προσωπικού των Ι.Ε.Κ. Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού.

Στα καθήκοντα των εκπαιδευτικών γράφει “Η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών των Ι.Ε.Κ. Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού, αποσκοπεί στην προώθηση της αριστείας, στην ανάπτυξη και την παροχή προγραμμάτων εξειδικευμένης επαγγελματικής και εκπαιδευτικής κατάρτισής τους”

Η αξιολόγηση γίνεται με απλή έκθεση του διευθυντή όπως γίνεται σε όλο το Δημόσιο.

Άρθρο 1

Γενικές Διατάξεις 1.

1. Το μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό (Ε.Π.) των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Τουρισμού του άρθρου 24 του ν. 3105/2003, που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Τουρισμού δυνάμει της παρ. 1β του άρθρου 4 του ν. 4109/2013, διέπεται ως προς τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις, το παρεχόμενο έργο, το ωράριο απασχόλησης, τη διαδικασία για την παροχή του ιδιωτικού έργου και το 3 πειθαρχικό δίκαιο, από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης και τις σχετικές διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα.

2. Η λειτουργία των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Τουρισμού διέπεται από τον εκάστοτε ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας καθώς και τις σχετικές διατάξεις του ν. 3105/2003 (Α΄29) και του ν. 4763/2020 (Α΄254).

Δημοφιλή!!  Ενίσχυση Ε.Ε.Κ. και Αγοράς Εργασίας: Πρόσκληση ΚΑΕΛΕ/ΕΣΕΕ για Συγγραφή Οδηγών Κατάρτισης

 

Άρθρο 2

Δικαιώματα εκπαιδευτικού προσωπικού των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Τουρισμού

1. Το εκπαιδευτικό προσωπικό των Ι.Ε.Κ. Τουρισμού δικαιούται να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού και των υπηρεσιών των Ι.Ε.Κ. (βιβλιοθήκες, εργαστήρια, διαδίκτυο κ.λπ).

2. Όλα τα μέλη του μόνιμου Ε.Π. έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν ελεύθερα και ανεμπόδιστα στα συλλογικά όργανα των Ι.Ε.Κ. και του Υπουργείου Τουρισμού.

3. Τα μέλη του μόνιμου Ε.Π. έχουν δικαίωμα στη διαρκή επιμόρφωση και εκπαίδευση.

4. Σε περίπτωση διοργάνωσης προγραμμάτων επιμόρφωσης από το Υπουργείο Τουρισμού ή από εκπαιδευτικά ιδρύματα ή εξειδικευμένους φορείς για το Υπουργείο, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης αυτών σε όλο το προσωπικό των Ι.Ε.Κ. Τουρισμού.

5. Το εκπαιδευτικό προσωπικό και η Διεύθυνση του Ι.Ε.Κ. Τουρισμού δύνανται να επιβάλλουν κυρώσεις για παρεκκλίσεις των καταρτιζομένων από τον Κανονισμό Λειτουργίας των Ι.Ε.Κ. Τουρισμού καθώς και από τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας εκάστου Ι.Ε.Κ. Τουρισμού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό Λειτουργίας.

Δημοφιλή!!  Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος εξετάσεων πιστοποίησης ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – Καθορισμός καθηκόντων

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Κύλιση προς τα επάνω