Σχετικά με τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2022

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
🎯Κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό σκέψεις ή/και φήμες περί διαρροής της ψήφου των συναδέλφων που θα συμμετέχουν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Να επισημάνουμε τα εξής:
❗Για να γίνει αυτό θα πρέπει και τα 3 μέλη της εφορευτικής επιτροπής να συνδεθούν ταυτόχρονα με τον μοναδικό τους κλειδάριθμο στην πλατφόρμα και να δουν τι ψηφίζει ο καθένας.
‼️Τα δύο μέλη της εφορευτικής επιτροπής είναι άτομα που τοποθετούνται σε αυτήν τη θέση από την εκάστοτε ΔΙΠΕ. Το τρίτο μέλος είναι κάποιος συνάδελφος κοινής αποδοχής από τις παρατάξεις που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
📌Οπότε κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο να γίνει καθώς από πλευράς Συλλόγων και παρατάξεων δεν υπάρχει κάποια τέτοια πρόθεση καθώς όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία, το κάνουν προκειμένου να επανέλθει ο θεσμός του αιρετού πίσω στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.
📣Η πλατφόρμα θα ανοίξει μια και καλή στις 5μμ που τελειώνει η εκλογική διαδικασία ώστε να κατέβουν τα δεδομένα (αριθμός ψηφισάντων, σταυροδοσία ανά κάλπη και ανά παράταξη) και να ανακοινωθούν στις παρατάξεις και στους υποψήφιους αιρετούς σε πρώτη φάση και στο εκπαιδευτικό κοινό σε δεύτερη φάση.
🗳Αυτήν τη φορά συμμετέχουμε ενεργά στην εκλογική διαδικασία και συμπορευόμαστε με την απόφαση των Σωματείων. Η αποχή δεν είναι λύση. Είναι τιμωρία του κλάδου για ακόμη 2 χρόνια…
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω