Ημερολόγιο ενεργειών

1ΓΒ/2023 : Πρακτική δοκιμασία ορθοφωνίας ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

1ΓΒ/2023 : Πρακτική δοκιμασία ορθοφωνίας ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΕΠ: Πρακτική Δοκιμασία Ορθοφωνίας για ΠΕ Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO)

Πίνακες επιτυχόντων, μη επιτυχόντων και απόντων στην “Εξέταση Γνώσεων και Ικανοτήτων”

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ ανακοινώνει τα αποτελέσματα της πρακτικής δοκιμασίας “Εξέταση Γνώσεων και Ικανοτήτων” για τις θέσεις ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.).

Πίνακες υποψηφίων για την “Εξέταση Ορθοφωνίας”

Επίσης, ανακοινώνονται οι πίνακες των υποψηφίων που καλούνται να λάβουν μέρος στην επόμενη φάση, την “Εξέταση Ορθοφωνίας”, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στο κτήριο του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι, Αθήνα).

Πληροφορίες για την “Εξέταση Ορθοφωνίας”

  • Απαραίτητα δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας με φωτογραφία.
  • Κινητά τηλέφωνα: Απενεργοποιημένα κατά την είσοδο στο κτήριο του ΑΣΕΠ.
  • Ώρα προσέλευσης: 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εξέτασης.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΓΒ/2023 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΕΕΚ) ΚΑΙ ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ (AFISO)

Προκειμένου να καταρτιστούν οι πίνακες διοριστέων που αφορούν στην πλήρωση ενενήντα δύο (92) θέσεων ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και εννέα (9) θέσεων ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) – Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού ανακοινώνει: α) τα αποτελέσματα (επιτυχόντες, μη επιτυχόντες, απόντες) της πρακτικής δοκιμασίας «Εξέταση Γνώσεων και Ικανοτήτων»,  β) τους πίνακες των υποψηφίων που καλούνται να λάβουν μέρος στην πρακτική δοκιμασία «Εξέταση Ορθοφωνίας», σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην προκήρυξη 1ΓΒ/2023 (Φ.Ε.Κ. 24/9.08.2023/τ. Α.Σ.Ε.Π.) και γ) το αναλυτικό πρόγραμμα της εξέτασης.

Δημοφιλή!!  ΑΣΕΠ - 4Κ/2024 : Έκδοση προκήρυξης τριάντα μίας (31) θέσεων

Σημειώνεται ότι οι μη επιτυχόντες υποψήφιοι καθώς και αυτοί που δεν προσήλθαν στην πρακτική δοκιμασία, εμφανίζονται μόνο με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου,  ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Η πρακτική δοκιμασία «Εξέταση Ορθοφωνίας» θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στο κτήριο του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι, Αθήνα).

Την ημέρα της εξέτασης, οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, το διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο παραστατικό της ταυτοπροσωπίας τους που φέρει φωτογραφία, καθώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο εξέτασης σε υποψηφίους, των οποίων η ταυτότητα δεν μπορεί να διαπιστωθεί. Επισημαίνεται ότι, εν προκειμένω, δεν δύναται να τύχει εφαρμογής η διάταξη του άρθρου 80 του ν. 4954/2022 περί ταυτοποίησης μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για κινητές συσκευές (mobile application), προσβάσιμης μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ), δεδομένου ότι, για λόγους διασφάλισης της αδιάβλητης διεξαγωγής της διαδικασίας, τα κινητά τηλέφωνα των υποψηφίων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, πρέπει να είναι απενεργοποιημένα κατά την είσοδό τους στο κτήριο του ΑΣΕΠ.

Δημοφιλή!!  Προκήρυξη 1ΓΒ/2024 συνολικά ογδόντα δύο (82) θέσεων - Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν τριάντα (30) λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εξέτασής τους, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω