Διάταξη ΥΠΕΣ: Εξαιρέθηκαν οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών – 2023 από τους περιορισμούς των εκλογών!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εξαιρέθηκαν οι μόνιμοι διορισμοί εκπ/κών από τους περιορισμούς των εκλογών με διάταξη που ψηφίστηκε στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ!

Όπως γνωρίζουμε ήδη από τις σχετικές ανακοινώσεις οι μόνιμοι διορισμοί στη Γενική Αγωγή θα γίνουν, μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες του ΥΠΑΙΘ.

Ενώ στην Ειδική Αγωγή (ΕΑΕ) μετά την έκδοση των οριστικών πινάκων το καλοκαίρι.

 

Άρθρο 27

Ρύθμιση προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών κατά την προεκλογική περίοδο – Τροποποίηση άρθρου 28 ν. 2190/1994 από τους περιορισμούς του άρθρου 28 του ν. 2190/1994, περί ρύθμισης προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών κατά τις προεκλογικές περιόδους, εξαιρούνται:

Οι ενέργειες που απαιτούνται για την έκδοση τελικών πινάκων τεσσάρων (4) Προκηρύξεων Ειδικής Αγωγής 2ΕΑ έως 5ΕΑ/2022 καθώς και για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων των προκηρύξεων Γενικής Παιδείας και Εκπαίδευσης (1ΓΕ-2ΓΕ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με τα άρθρα 53 έως 67 του ν. 4589/2019 (Α’ 13), καθώς και η έκδοση πράξεων που αφορούν στους διορισμούς εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) ή Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), κατ. άρθρο 62 του ν. 4589/2019 (Α13), για το σχολικό έτος 2022-23, σε θέσεις που έχουν εγκριθεί προς κάλυψη σύμφωνα με το άρθρο 51 του ν. 4622/2019.

 

Δημοφιλή!!  Ο Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης στο "Σήμερα" για διορισμούς, ψηφιακό σχολείο - φροντιστήριο, νέα μέτρα στα σχολεία & σχολική βια!!

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω