ΟΔΗΓΙΕΣ E-WALL

1.700 Νέες Οργανικές Θέσεις σε Ειδικά Δημοτικά, Καλλιτεχνικά, Θεατρικές Σπουδές, και Πληροφορική – Καμία Θέση για Φυσική Αγωγή / Βγαίνει άμεσα σε ΦΕΚ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Νέες Οργανικές Θέσεις: Ειδικά Δημοτικά, ΠΕ08, ΠΕ91, ΠΕ86 Περιορισμένες Θέσεις σε Ξενόγλωσσες και Μουσική

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που έχουν διασταυρωθεί, αλλά και με ενημέρωση του Πατρέα προχωρά η σύσταση οργανικών θέσεων για εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, η οποία αναμένεται να βγει σε ΦΕΚ λίαν συντόμως, μπορεί και τις επόμενες 4,5 ημέρες (μπορεί και νωρίτερα).

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι το ΥΠΑΙΘΑ εχει στο συρτάρι του έτοιμες και τις 580 νέες οργανικες για ΕΕΠ ΕΒΠ , αλλα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία αυτη τη στιγμή, αν θα δοθούν ή όχι.

Σύμφωνα με τον Πατρέα, περίπου 1.700 νέες οργανικές θέσεις για εκπαιδευτικούς κοινών ειδικοτήτων.

Αναλυτικά, από τις 1.700 νέες θέσεις, περίπου 150 θα διατεθούν για Ειδικά Δημοτικά Σχολεία, με τη μερίδα του λέοντος να κατανέμεται σε ειδικότητες όπως:

ΠΕ08 (Καλλιτεχνικών Μαθημάτων)
ΠΕ91 (Θεατρικών Σπουδών)
ΠΕ86 (Πληροφορικής)
Αντίθετα, πολύ λίγες θέσεις θα δοθούν σε ειδικότητες ξενόγλωσσων και ΠΕ79 (Μουσικής), ενώ δεν προβλέπονται καθόλου νέες οργανικές για ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής).

Οι νέες οργανικές προορίζονται να δοθούν στους επικείμενους διορισμούς που αναμένουμε μέχρι 20 Ιουλίου να γίνουν οι ανακοινώσεις. Άρα στους αντίστοιχους κλάδους θα έχουμε και συμπληρωματικές μεταθέσεις.

Ελπίζουμε οι πληροφορίες να επαληθευτούν και μέχρι τη Δευτέρα ακόμα να δούμε το πράσινο φως για την ίδρυση ειδικοτήτων.

Υγ: Ενώ το ΥΠΑΙΘΑ διαμηνύει ότι θέλει να αυξήσει τις ώρες φυσικής αγωγής, την κρίσιμη στιγμή ξέχασε να το δείξει, ελπίζουμε στο τέλος να διορθωθεί και να υπάρξουν οργανικές και για τους πε11.

Όσον αφορά τους διορισμούς δευτεροβάθμιας, ελπίζουμε να έχουν βγει οι οριστικοί πίνακες μέχρι μέσα Αυγούστου, ειδάλλως ίσως δούμε να γίνονται πρώτα προσλήψεις αναπληρωτών και ύστερα να έχουμε τους διορισμούς στην δευτεροβάθμια. Οψομεθα

ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε για Ενστάσεις, Επανεξετάσεις & Ανακλήσεις Αποσπάσεων από 1-5 Ιουλίου 2024

Ενημέρωση από τον ΠΑΣΑΔ για τους Επικείμενους Διορισμούς

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω