στοχοσ

Δελτίο Τύπου για την εγγραφή του Σωματείου ΣΕΔΙΕΚ στην ΠΟΣΥΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δελτίο Τύπου για την εγγραφή του Σωματείου ΣΕΔΙΕΚ στην ΠΟΣΥΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΥΠ, αφού έλαβε γνώση την με αρ. πρωτ. 09/13-05-2024 αίτηση του ΔΣ του Σωματείου ¨Σωματείο Εκπαιδευτών Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Λοιπών Φορέων δια βίου Μάθησης του Δημοσίου (Σ.Ε.Δ.Ι.Ε.Κ. & Λ.Φ.Δ.Β.Μ.Δ.)¨ για την εγγραφή του, ως μέλος, στην δύναμη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), κατόπιν της σχετικής ομόφωνης απόφασης της Γενικής τους Συνέλευσης, έκανε αποδεκτό το αίτημά του, σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού της Ομοσπονδίας μας.

Από σήμερα το Σωματείο του ΣΕΔΙΕΚ και τα φυσικά του μέλη τυγχάνουν της συνδικαλιστικής αρωγής, στήριξης και προστασίας της Ομοσπονδίας μας καθώς και των δικαιωμάτων και των δυνατοτήτων που απορρέουν από την ιδιότητα του μέλους μας.

Η ΠΟΣΥΠ έχοντας πλέον την ευθύνη της συνδικαλιστικής κάλυψης του συνόλου σχεδόν των εργαζομένων στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις και με σειρά προτάσεων και παρεμβάσεων στην ανάπτυξη των δομών της, στην αναβάθμιση των υπαλλήλων της και στην εμπέδωση της διαφάνειας και της κανονικότητας στις λειτουργίες της.

Δημοφιλή!!  Ενίσχυση Ε.Ε.Κ. και Αγοράς Εργασίας: Πρόσκληση ΚΑΕΛΕ/ΕΣΕΕ για Συγγραφή Οδηγών Κατάρτισης

Μαζί με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μας, θα προχωρήσουμε με αίσθημα θεσμικής ευθύνης, με γνώση και με εμπειρία στις νέες προκλήσεις, στις νέες διεκδικήσεις και στις νέες κατακτήσεις μας και στον χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

                          Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η                             Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                     ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω