SHOLIKO LEWFOREIO

4,5χρονο παιδί ξεχάστηκε για 6 ώρες σε σχολικό λεωφορείο στην Κηφισιά – Ξεκίνησε έρευνα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

4,5χρονο παιδί ξεχάστηκε για 6 ώρες σε σχολικό λεωφορείο στην Κηφισιά – Ξεκίνησε έρευνα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες, Δευτέρα 13 Μαΐου, στην Κηφισιά, όπου ένα 4,5χρονο παιδί ξεχάστηκε για 6 ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, το πρωί της Δευτέρας στις 8:00, παρέδωσε το παιδί του στο λεωφορείο για να μεταφερθεί στο νηπιαγωγείο. Φαίνεται πως το παιδί αποκοιμήθηκε στα πίσω καθίσματα και κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι δεν κατέβηκε στον προορισμό του.

Τελικά, το παιδί εντοπίστηκε από τον οδηγό γύρω στις 14:00, έξι ώρες αργότερα.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του οδηγού και της συνοδού του λεωφορείου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ η έρευνα από τις αστυνομικές αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δημοφιλή!!  Για το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας στη Βουλή: ζητήματα προσβασιμότητας, συμπερίληψης, δωρεάν παιδείας

Είναι σημαντικό να διερευνηθούν διεξοδικά οι συνθήκες του περιστατικού, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Προσωπικά δεδομένα – Οδηγός για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για σχολεία και εκπαιδευτικούς

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω