ΠΟΣΕΕΠΕΑ e1709305353110

ΠΟΣΕΕΠΕΑ / «Ακυρώνουμε στην πράξη την αξιολόγηση, διάλυση του Δημόσιου Σχολείου, την κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών, εκπαιδευτικών.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την Εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση σχολικών μονάδων 2023-2024 : Συνεχίζουμε όπως και τη προηγούμενη χρονιά με την τακτική των Ενιαίων Κειμένων της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ.

«Ακυρώνουμε στην πράξη την αξιολόγηση, διάλυση του Δημόσιου Σχολείου, την κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών, εκπαιδευτικών.»

            Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. χαιρετίζει τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες όλων των βαθμίδων, στις ΣΜΕΑΕ, ΕΔΥ, ΚΕΔΑΣΥ και Γενική εκπαίδευση που τα δύο τελευταία χρόνια έδωσαν αγωνιστική απάντηση, απέναντι στην κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών με πρόσχημα την «αξιολόγηση».

            Για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, για τη νέα σχολική χρονιά, 2023-2024, συνεχίζουμε όπως και τη προηγούμενη χρονιά συμπορευόμενοι ενιαία με όλους τους εκπαιδευτικούς, με τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, ΔΟΕ – ΟΛΜΕ, τους αντίστοιχους ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ σε κάθε περιοχή και αποφασίζουμε:

  • Προχωράμε ενάντια στην εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, ενάντια στην κατηγοριοποίηση και την υποβάθμιση των νόμων 4692/20 και 4823/21,  με την τακτική των Ενιαίων Κειμένων της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ.
Δημοφιλή!!  Συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ Δυτικής Ελλάδας - Μονιμοποιήσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού

Καλούμε όλους τους συναδέλφους ΕΕΠ-ΕΒΠ μέλη των συλλόγων διδασκόντων και όλους τους συναδέλφους που εμπλέκονται με κάθε τρόπο στη διαδικασία της αξιολόγησης να υιοθετήσουν τα ενιαία κείμενα που έχουν ανακοινώσει η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ .

Θεραπευτικό video game για παιδιά με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ΔΕΠΥ)

Καλούμε τους Περιφερειακούς Συλλόγους να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση των συναδέλφων ΕΕΠ και ΕΒΠ μπροστά στη νέα φάση του αγώνα και σε συμπόρευση με τους κατά τόπους ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ προχωράμε σε αγωνιστικές αποφάσεις και κινητοποιήσεις.

 

Δυναμώνουμε τον αγώνα με βάση τις δικές μας ανάγκες, τις ανάγκες των μαθητών και των γονιών τους, υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο σχολείο!

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ

 

 ΑΓΩΝΑ !

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. 

Δημοφιλή!!  Εκκαθαρισμένοι Πίνακες μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ

Πρόεδρος                  Γενικός Γραμματέας

 Χρήστος Βουλιώτης         Σεραφείμ (Μάκης) Λάππας

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω