javier allegue barros 0nOP5iHVaZ8 unsplash scaled e1693916390766 E-WALL

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΕΠ-ΕΒΠ / ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ-ΜΤΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΕΠ-ΕΒΠ/ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ-ΜΤΣ

Αναγνώριση προϋπηρεσιών και μεταπτυχιακών τίτλων για μισθολογική κατάταξη από το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας

Ενόψει της ανάληψης υπηρεσίας των αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ ή και Γενικά Σχολεία (ΠΕ25-ΕΒΠ) (α΄ φάση 2023-2024), σας αποστέλλουμε υποδείγματα αιτήσεων και σχετικές οδηγίες για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας και τυχόν μεταπτυχιακών τίτλων για μισθολογική κατάταξη (ν.4354/2015) από το ΠΥΣΕΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Δικαιολογητικά για αναγνώριση προϋπηρεσίας για μισθολογική εξέλιξη

Σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 169228/Ε2/12-1016 (ΑΔΑ: 67NΓ4653ΠΣ-9ΗΤ) έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ /Τομέας Παιδείας με θέμα: «Διευκρινήσεις σχετικά με την εφαρμογή του ν.4354/20015 στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς» για την αναγνώριση προϋπηρεσίας ο ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει να προσκομίσει:

α) αίτηση συμπληρωμένη (επισυνάπτεται έντυπο).

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε οπωσδήποτε το συγκεκριμένο έντυπο αίτησης καθώς έχει ενσωματωθεί σε αυτό και η Υπεύθυνη Δήλωση που απαιτείται.

β) Βεβαίωση από τον φορέα απασχόλησης :Για δημόσια  προϋπηρεσία που έχει παρασχεθεί σε άλλους δημόσιους φορείς ( εκτός της προϋπηρεσίας ως αναπληρωτής/ωρομίσθιος) και αναγνωρίζεται για μισθολογική εξέλιξη από τις κείμενες διατάξεις απαιτείται Βεβαίωση από τον φορέα απασχόλησης όπου να προκύπτει με απόλυτη σαφήνεια: Προσλήφθηκες αναπληρώτρια/ής; Περιμένεις πρόσληψη; Μάθε τα δικαιώματά σου!

Η ιδιότητα με την οποία υπηρέτησαν, η σχέση εργασίας, το ωράριο εργασίας (πλήρες ή μειωμένο), το υποχρεωτικό πλήρες ωράριο (σε περίπτωση εργασίας με μειωμένο ωράριο) και η διάρκεια των προϋπηρεσιών αυτών. Στη βεβαίωση θα πρέπει επίσης να αναφέρεται η νομική μορφή του φορέα απασχόλησης, καθώς και εάν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής της Παραγράφου 1 του Άρθρου 7 του Ν. 4354/2015.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΔΕΝ απαιτείται η εκ νέου κατάθεση των βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, εφόσον αφορά σε προϋπηρεσίες που έχουν προσφερθεί σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας ή/και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την ιδιότητα του αναπληρωτή/ωρομίσθιου και είναι καταχωρισμένη στο πληροφοριακό σύστημα ΟΠΣΥΔ του ΥΠΑΙΘΑ (άρθρο 180 του ν.4823/202)

 γ) Βεβαίωση προϋπηρεσίας (eΕΦΚΑ)

την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε με τη χρήση των προσωπικών σας κωδικών taxisnet  από τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/asphalise/bebaiose-prouperesias-eephka

ή Βεβαίωση ενσήμων ΕΦΚΑ τύπου ΑΣΕΠ ή καρτέλα ασφαλισμένου: (Στην περίπτωση που κατατίθεται καρτέλα ασφαλισμένου θα πρέπει να προκύπτει από τη βεβαίωση εργοδότη το ΑΜΕ/ΑΜΟΕ του εργοδότη)

Η ημερομηνία έναρξης των οικονομικών αποτελεσμάτων είναι η ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών.

ΟΔΗΓΟΣ: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση

Δικαιολογητικά για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού /διδακτορικού τίτλου

Μεταπτυχιακός Τίτλος

α) αίτηση συμπληρωμένη(επισυνάπτεται έντυπο)

β) Μεταπτυχιακό τίτλος (σε περίπτωση ξενόγλωσσου τίτλου και Απόφαση ΔΟΑΤΑΠ)

γ) Πρόγραμμα σπουδών ( εφόσον κρίνεται απαραίτητο).

δ) Αναλυτική βαθμολογία

(Σε περίπτωση κατάθεσης πιστοποιητικού ολοκλήρωσης σπουδών, προκειμένου να αναγνωριστεί απαιτείται να εμφανίζει το βαθμό πτυχίου, την αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων του μεταπτυχιακού φοιτητή και να είναι υπογεγραμμένο από τον καθηγητή του προγράμματος των μεταπτυχιακών σπουδών (128433/Ε3/27-07-2018 ΑΔΑ: ΩΔ9Ν4653ΠΣ-Χ43 έγγραφο Υ.ΠΑΙ.Θ.).

 Διδακτορικός Τίτλος

α) αίτηση συμπληρωμένη (επισυνάπτεται έντυπο)

β ) Διδακτορικός τίτλος (σε περίπτωση ξενόγλωσσου τίτλου και Απόφαση ΔΟΑΤΑΠ)

γ) Περίληψη διδακτορικής διατριβής

δ) Ονόματα Τριμελούς εξεταστικής επιτροπής

Η ημερομηνία έναρξης των οικονομικών αποτελεσμάτων είναι η ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών

Τα υποδείγματα  βρίσκονται και στην ιστοσελίδα στο σύνδεσμο : https://pdede.sch.gr/anagnorisi-proypiresion-kai-metaptychiakon-titlon-gia-misthologiki-katataxi-apo-to-p-y-s-e-e-p-dytikis-elladas/,

Επισημαίνουμε ιδιαιτέρως ότι τυχόν καθυστέρηση στην αποστολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα σημαίνει και καθυστέρηση στην γνωμοδότηση του αρμόδιου υπηρεσιακού συμβουλίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ενδιαφερόμενους (καθυστέρηση απόδοσης ΜΚ).

Επικαιροποιημένος Οδηγός για τον νέο Αναπληρωτή εκπαιδευτικό 2023!!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω