Επόμενη φάση προσλήψεων – Συνταξιοδοτήσεις: Σε λίγες ημέρες οι εγκύκλιοι για παραιτήσεις – συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών

Επόμενη φάση προσλήψεων: Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, αναμένουμε την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη να γίνει μια φάση που θα αφορά και γενική και ειδική αγωγή. Αριθμούς και αν θα αφορά το νέο ΕΣΠΑ αυτη τη στιγμή δεν γνωρίζουμε. Μόλις ανοίξουν τα σχολεία θα έρθει έγγραφο καταγραφής των κενών ώστε να είναι έτοιμη η φάση να γίνει πριν φύγει ο Γενάρης.

 

Αν και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τον αριθμό που θα κινηθούν οι συνταξιοδοτήσεις, αναμένουμε-εκτιμούμε οτι τουλάχιστον θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με την προηγουμένη χρονιά

 

Υποβολή αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2021-2022

 

Βέβαια, για τις φετινές συνταξιοδοτήσεις που αυτές θα καθορίσουν και τα οργανικά κενά για μεταθέσεις, μετατάξεις και διορισμούς αναμένουμε τις εγκυκλίους να δημοσιευθούν την 1η με 2η εβδομάδα, αφού ανοίξουν τα σχολεία.

Να θυμίσουμε ότι την προηγουμένη χρονιά η εγκύκλιος είχε εκδοθεί στις 14/01/22 για τις παραιτήσεις.

Αμέσως μετά και σε διάστημα περίπου ενός μηνός θα ξεκινήσει η διαδικασία των μεταθέσεων μετα και τον προσδιορισμο των οργανικών, για τις μεταθέσεις της σχολικής χρονιάς 2023-2024.

Όπως είχαμε γράψει και σε πρόσφατο άρθρο μας, λόγω εκλογών ίσως δούμε επίσπευση όλων των εγκυκλίων που αφορούν, παραιτήσεις, μεταθέσεις, μετατάξεις σε σχέση με την προηγουμένη χρονιά.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

 

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall