ΕΠΑΛ: Επιμόρφωση Ψυχολόγων και εκπαιδευτικών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εισήγηση για έγκριση: Α) Διεξαγωγής της εξ αποστάσεως επιμόρφωσης εκπαιδευτικών (συμπεριλαμβανομένων των στελεχών εκπαίδευσης) και Ψυχολόγων για το σχολικό έτος 2022-2023, στο πλαίσιο των Υποέργων 2-6 της Πράξης «Μια νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ: Υλοποίηση της Επιμόρφωσης» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5022549 και ΣΑΕ3451 2019ΣΕ34510002, Β) καθορισμού των ωρολογίων προγραμμάτων για την υλοποίηση της εν λόγω εξ αποστάσεως επιμόρφωσης και Γ) ανάθεσης του αντίστοιχου επιμορφωτικού έργου στους επιμορφωτές ανά τμήμα επιμόρφωσης

Το Δ.Σ του ΙΕΠ ενέκρινε στη συνεδρίαση: Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΕΠ η διεξαγωγή της εξ αποστάσεως επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, μόνιμων και  αναπληρωτών, όλων των ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ που υπηρετούν στα ΕΠΑΛ το σχολικό έτος 2022-2023 συνολικής διάρκειας τριάντα δύο (32) ωρών.

Δημοφιλή!!  5ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Διδακτική των Επιστημών μέσω Σύγχρονων Τεχνολογιών: Ηθική του Δικαίου στην Εκπαίδευση και την Κοινωνία

 

  •  Την διεξαγωγή της εξ αποστάσεως επιμόρφωσης εκπαιδευτικών (συμπεριλαμβανομένων των στελεχών εκπαίδευσης) και Ψυχολόγων για το σχολικό έτος 2022-2023, στο πλαίσιο των Υποέργων 2-6 της Πράξης «Μια νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ: Υλοποίηση της Επιμόρφωσης».
  • Τον καθορισμό των ωρολογίων προγραμμάτων για την υλοποίηση της εν λόγω εξ αποστάσεως επιμόρφωσης.
  • Την ανάθεση του αντίστοιχου επιμορφωτικού έργου στους επιμορφωτές ανά τμήμα επιμόρφωσης.

 

Οδηγός για Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς στη Γ.Ε.

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω