E-WALL

Με Webinar Καλωσορίσματος ξεκινά το MOOC του eTwinning!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

To  MOOC του Εθνικού Οργανισμού Υποστήριξης της δράσης eTwinning  με θέμα: «eTwinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Συνεργατικές Δράσεις για την Καλλιέργεια Γνώσεων, Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων» ξεκινά σε λιγότερο από μία εβδομάδα, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 και ώρα 18.00-19.00 με μία ζωντανή εκδήλωση (webinar) καλωσορίσματος!

Ο κύριος στόχος αυτής της ζωντανής εκδήλωσης είναι η παρουσίαση της δομής του μαθήματος και η πορεία που θα ακολουθήσουμε έως την επιτυχή ολοκλήρωσή του. Η παρακολούθηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι απαραίτητη τόσο για μη εγγεγραμμένους εκπαιδευτικούς στο eTwinning, όσο και για εγγεγραμμένους, πιο έμπειρους eTwinners, καθώς θα παρουσιαστεί η διαδικασία απόκτησης EU login που θα είναι απαραίτητο για την είσοδό σας στη νέα πλατφόρμα “European School Education Platform” στην οποία θα ενοποιηθούν οι δύο ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες του eTwinning και του School Education Gateway.

Δημοφιλή!!  Επιμορφωτικό Σεμινάριο / Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η αξιοποίησή της στην εκπαιδευτική διαδικασία

Κατά τη διάρκεια αυτής της ζωντανής εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τη συντονίστρια του μαθήματος και τους εκπαιδευτές-διευκολυντές και να κάνουν ερωτήσεις.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα. Ν. Κεραμέως, εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, καθώς και ο Συντονιστής του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, αλλά και της δράσης eTwinning στην Ελλάδα, κ. Μ. Παρασκευάς.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού YouTube του Εθνικού Οργανισμού Υποστήριξης και θα είναι ανοιχτή και σε μη εγγεγραμμένους στο MOOC εκπαιδευτικούς. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=1-HzFTXq-P8.

Οι εγγραφές στο MOOC eTwinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων παραμένουν ανοικτές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν σε αυτό ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Εγγραφείτε στην πλατφόρμα: http://mooc.etwinning.gr/
  2. Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας μέσω του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
  3. Εγγραφείτε στο μάθημα έως και τις 3 Απριλίου 2022 το αργότερο.
Δημοφιλή!!  Προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την κατάρτιση του ΕΚΠΑ "Προσωποποιημένη Επιμόρφωση με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης"

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω