Διαρροές – Λόγια – Φύκια για μεταξωτές κορδέλες και Πίνακες Ειδικής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο αγαπητός “Γενικός Κόφτης” σε διαρκή επικοινωνιακή επίθεση βγαίνει κάθε μέρα, για να μας ενημερώνει ότι όλα βαίνουν καλώς στην εκπαίδευση..

Ακούγοντας να μιλάνε για το τι κατάφερε μέχρι στιγμής το ΥΠΑΙΘ, πραγματικά είναι να απορεί κανείς.

Πραγματικά για πόσο ανόητους μας περνάνε;

Νομίζουν ότι απευθύνονται σε Λωτοφάγους, σε ιθαγενείς; Σε τι τέλος πάντων; Λες και έχουμε ξεχάσει ότι έστειλαν στα δικαστήρια όλη την εκπαιδευτική κοινότητα πριν λίγο καιρό, τα χιλιάδες ακάλυπτα κενά ακόμη και σήμερα, τις τρίμηνες συμβάσεις, τα εκατοντάδες κλειστά Τ.Ε, τα νέα που τα εξαφάνισαν στα συρτάρια, την 1 παράλληλη για 3 παιδιά, τις συμπτύξεις τμημάτων εν λειτουργία και τόσα άλλα..Λες και δεν είναι οι ίδιοι που παρανόμως κόψαν τις άδειες ανατροφής, που στέλνουν αυτοματοποιημένες κυρώσεις, ενώ είναι παντελώς παράνομο, σε Απεργούς διευθυντές..

Δημοφιλή!!  ΣΕΠΕ Κέρκυρας για τα Κενά σε τμήματα ένταξης νηπιαγωγείων Κέρκυρας: Αδιαφορία και αναλγησία από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Που ανακοινώνουν φαντασιώσεις για 99% συμμετοχή στην αξιολόγηση και άλλο τόσο στην τηλεκπαίδευση μέσα στα χιόνια..

Αλλά ΔΕΝ είμαστε ιθαγενείς και το ξέρουν, απευθύνονται στο κομμάτι της κοινωνίας που δεν τα ξέρει όλα αυτά και απλώς δημιουργούν εντυπώσεις.

Νέοι Πίνακες ειδικής αγωγής

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε “ο Μακρυγιάννης”, Τάκης Ρουμπής, κοινοποίησε χθες:
“Στις αρχές του Μάρτη θα βγει από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη για το άνοιγμα των πινάκων Ειδικής Αγωγής. Οι μόνιμοι διορισμοί -εφόσον γίνουν- θα γίνουν από τους υπάρχοντες πίνακες“.

Ο Γ.Γ. κ. Κόπτσης, υπενθυμίζουμε ότι χθες στον Ellada FM, είπε ότι ίσως και μέσα στο μήνα θα κάνει ανακοινώσεις η Υπουργός για το άνοιγμα των πινάκων Ειδικής Αγωγής.

Οι κεραίες του e-wall πριν από όλα τα παραπάνω είχαν πιάσει την πληροφορία ότι οι ιθύνοντες στο ΥΠΑΙΘ, πίστευαν ότι οι πίνακες ειδικής θα άνοιγαν το καλοκαίρι, Ιούλιο το πιθανότερο.

Δημοφιλή!!  Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους

Χαιρόμαστε αν αυτό δείχνει να άλλαξε.

Πάντως για να έχουμε, έστω και προσωρινούς πίνακες, άρα και προσλήψεις αναπληρωτών από αυτούς, θα πρέπει να τρέξουν σφαίρα όλες οι διαδικασίες, χωρίς καθυστέρηση ακόμα και σήμερα να βγει η προκήρυξη.

Για διορισμούς στην Ειδική Αγωγή ακούγονται δυο σενάρια τελευταία, εκτός από αυτό που λέγε για διορισμούς το καλοκαίρι (και είναι το επικρατέστερο κατά την εκτίμηση μας, όπως στη γενική), τώρα ακούγεται και αυτό που λέει για διορισμούς με τους νέους οριστικούς πίνακες, όταν και όποτε αυτοί βγουν.

Πανεκπαιδευτικός στόχος φυσικά, είναι οι διορισμοί κάθε χρόνο, ώστε να εκλείψει το φαινόμενο του μόνιμου αναπληρωτή.

 

Δημοφιλή!!  Ημερολόγιο Προσλήψεων 2024

https://e-wall.net/2022/02/15/11493/

https://e-wall.net/2022/02/14/11376/

https://e-wall.net/2022/02/21/11934/

https://e-wall.net/2022/02/12/11254/

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω