Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου για την πραξικοπηματική αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων – Έπεσαν οι μάσκες στο ΔΣ της ΟΛΜΕ! Ο λόγος τώρα στις ΕΛΜΕ!
📌 Η προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο 22/10 Γενική Συνέλευση, που είχε αποφασιστεί εδώ και εβδομάδες, αναβλήθηκε μόλις χθες, 20/10, με ευθύνη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ (ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ – ΠΕΚ), που, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, επικαλέστηκαν «αδυναμία εύρεσης κατάλληλου χώρου»!!! Πρόκειται πραγματικά για μια άνευ προηγουμένου πραξικοπηματική κίνηση-πρόκληση, που ο κλάδος δεν πρέπει να αφήσει αναπάντητη! Η Γενική Συνέλευση των Προέδρων πρέπει να γίνει! Ο κλάδος πρέπει να αποφασίσει!
📌 Καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ της χώρας το Σάββατο, 22/10/22 στις 12:00, στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό), Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου 23, Άγιος Δημήτριος (Σταθμός Μετρό: Αγ. Δημήτριος) για να γίνει η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ! Η φωνή του κλάδου δεν φιμώνεται, μπορεί και πρέπει να ακουστεί!
311442846 807244437284544 4021376470077476226 n
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω