ΦΕΚ: Κατανομή 2500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών “ΚΟΒΙΝΤ” ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

📌Καθορισμός του αριθμού των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) προς πρόσληψη αναπληρωτών
εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης
και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού
και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα Εκπαίδευσης, σχολικού έτους 2021-2022, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 111 του ν. 4821/2021 (Α΄134).

✏️Ο λόγος που βλέπουμε την κατανομή είναι διότι έχουμε πιστώσεις ΠΔΕ, αντίστοιχα δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη για ΕΣΠΑ.

🎯Το αίτημα πρέπει να είναι ΚΑΜΙΑ 3μηνη πρόσληψη ΠΟΤΕ ξανά και για κανένα λόγο.

🎯Μόνο κανονικές προσλήψεις.

📍Είναι αυτονόητο ότι όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να αποκηρύξουν την τρίμηνη διάρκεια εργασίας, σε οποιαδήποτε μορφή της.

📍Βλέπουμε ότι προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν μια κατάσταση με ελαστικές σχέσεις εργασίας, σήμερα μπορεί κάποιοι συνάδελφοι να εργαστούν με αυτόν τον τρόπο, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον του κλάδου συνολικά.

Δημοφιλή!!  Ενημέρωση για 2ΓΕ/2023 - Αναμένονται μεταξύ 19 και 23 Αυγούστου - Καθυστέρηση στις διαδικασίες μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών Α' φάσης για τη Δευτεροβάθμια

“Γιατί επιλέχθηκαν αλήθεια 3μηνες συμβάσεις, από τη στιγμή που δεν προβλέπονται πια άδειες covid παρά αυτές ελαχίστων ημερών; Μήπως γιατί δεν τους πτοεί το γενικό χάος με τα “πάγια/κανονικά” κενά που ποτέ δεν καλύφθηκαν, αλλά ακόμη και τώρα επιχειρούν να εκμεταλλευτούν σαν πρόσχημα την πανδημία για να παγιώσουν την ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ πρακτική των τρίμηνων συμβάσεων; Για να μας γίνει συνήθεια και κανονικότητα. ΔΕΝ πρέπει να το αποδεχτούμε. Θέλει προσοχή, γιατί είναι ο “Δούρειος Ίππος” της ισοπέδωσης των εργασιακών σχέσεων στην εκπ/ση!”

📍Έχει γίνει γνωστό ότι συνάδελφοι προσπαθούν να πιέσουν με κάθε τρόπο ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε κανονικές φάσεις και να τρέξει και η ειδική πρόσκληση που εξαφάνισαν και μάλιστα τώρα πια λένε, ότι “δεν ήταν να γίνει ποτέ”.

➡️Ψεύδονται επανειλημμένως, αλλά, «Verba volant, scripta manent».

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου - Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2024-2025

unnamed 1 unnamed 2 unnamed 3stigmiotypo 2022 01 15 15.29.47 stigmiotypo 2022 01 15 15.29.38

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω