ΝΕΑ E-wall

Μοριοδότηση Σεμιναρίων στις Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μοριοδότηση Σεμιναρίων στις Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, η μοριοδότηση επιμορφωτικών σεμιναρίων υπόκειται σε συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Βασικές Προϋποθέσεις Μοριοδότησης

  1. Μοριοδοτείται μόνο ένα (1) σεμινάριο από Α.Ε.Ι. ή άλλο φορέα του δημόσιου τομέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
  2. Για τον υπολογισμό της διάρκειας, λαμβάνονται υπόψη η ημερομηνία έναρξης και λήξης του σεμιναρίου.
  3. Αν το πιστοποιητικό δεν αναγράφει ημερομηνίες έναρξης και λήξης, απαιτείται βεβαίωση από τον φορέα.

Προσοχή στη Συμπλήρωση της Αίτησης

  • Αν η βεβαίωση του σεμιναρίου δεν περιλαμβάνει ημερομηνίες, το σεμινάριο δεν θα μοριοδοτηθεί χωρίς τη σχετική βεβαίωση.
  • Κατά την υποβολή της αίτησης, η βεβαίωση ημεροχρονολογίας πρέπει να επισυναφθεί στο ίδιο αρχείο PDF με το πιστοποιητικό.

Προϋποθέσεις για τη Μοριοδότηση Σεμιναρίων

Γενικά Σεμινάρια:

  • Επιμορφωτικό πρόγραμμα από Α.Ε.Ι. ή φορέα του δημόσιου τομέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
  • Διάρκεια τουλάχιστον 300 ωρών.
  • Χρονική διάρκεια τουλάχιστον 7 μηνών.
Δημοφιλή!!  Δευτέρα 24 Μαρτίου: Τι Ισχύει για τις Εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στα Σχολεία

Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής (ΕΑΕ):

475765873 10163089116236042 1012060161226068705 n E-wall

📌 Σημαντικό: Εάν στο ΟΠΣΥΔ λείπουν πληροφορίες για το σεμινάριό σας, επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης για διόρθωση, ελέγξτε αν το κουτάκι “Αφορά ειδ. αγωγή” είναι τσεκαρισμένο για τα Σεμινάρια Ειδ. Αγωγής! .

475160716 10163087546416042 2930775432625495768 n E-wall

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

trending:

Avatar photo

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Κύλιση προς τα επάνω