ΔΙΑΚΟΠΕΣ E-WALL

Κοινωνικός Τουρισμός 2024-2025: Οριστικά αποτελέσματα έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οριστικά Αποτελέσματα και Νέες Επιταγές για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2024: Έναρξη Προγράμματος την 1η Ιουλίου

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ολοκληρώνει την επεξεργασία των ενστάσεων για τον κοινωνικό τουρισμό, με τα οριστικά αποτελέσματα να αναμένονται έως την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2024 και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου 2025, διαθέτοντας 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού.

Οι επιταγές επιτρέπουν στους δικαιούχους διαμονή έως 6 διανυκτερεύσεων σε εγκεκριμένα τουριστικά καταλύματα με μικρή ιδιωτική συμμετοχή. Σε συγκεκριμένες περιοχές όπως Λέρος, Λέσβος, Χίος, Κως, και Σάμος, παρέχεται δωρεάν διαμονή για έως 10 διανυκτερεύσεις, και για έως 12 διανυκτερεύσεις στους δήμους της Βόρειας Εύβοιας, του Έβρου, και της Θεσσαλίας (εκτός Σποράδων).

Για τον μήνα αιχμής Αύγουστο, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, οι τιμές επιδότησης αυξάνονται κατά 20%. Το πρόγραμμα προβλέπει ειδική μοριοδότηση για μονογονείς, ΑμεΑ, και γονείς με ανήλικα παιδιά, καθώς και αυξημένη μοριοδότηση για δικαιούχους με χαμηλότερο εισόδημα και όσους δεν έλαβαν επιταγές σε προηγούμενα προγράμματα.

Νέο Επίδομα Ανεργίας: Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο 2024 (Βίντεο)

Κοινωνικός Τουρισμός 2024-2025: Τι να περιμένετε

  • Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει από 1η Ιουλίου 2024 έως 30 Σεπτεμβρίου 2025.
  • Διατίθενται 300.000 επιταγές.
  • Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.
  • Σε συγκεκριμένες περιοχές (Λέρος, Λέσβος, Χίος, Κως, Σάμος, Βόρεια Εύβοια, Έβρος, Θεσσαλία) προσφέρονται έως 10 ή 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις.
  • Επιδοτούνται επίσης ακτοπλοϊκά εισιτήρια με 25% συμμετοχή για τους δικαιούχους. Τα άτομα με αναπηρία δικαιούνται δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
  • Οι επιταγές μπορούν να ενεργοποιηθούν για διαφορετικό χρόνο και πάροχο, υπό προϋποθέσεις.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω