Απειλές της διεύθυνσης Ηλείας για καταγγελίες των συμβάσεων αναπληρωτών!

Αφού είχαμε ηρεμήσει λίγο με τη διεύθυνση Ηλείας και παρακολουθούσαμε τις απειλές με δικηγόρους στη Δράμα που καταγγέλλει το Συντονιστικό Αναπληρωτών, επιστρέφουμε για λίγο στην αγαπημένη Ηλεία!

Η Ηλεία επανέρχεται δριμύτερη

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεχθήκαμε ξανά καταγγελίες για την διεύθυνση Ηλείας. Όπως θα δείτε παρακάτω στη φωτο, η διεύθυνση ενημερώνει τα σχολεία και προσωπικά τους συνάδελφους, απειλώντας όμως συγχρόνως με καταγγελία σύμβασης( !) προκειμένου να προσκομίσουν έγγραφα που έχουν όμως ήδη κατατεθεί από το Σεπτέμβριο..

Αλήθεια ποιοι επιλέγουν να απευθύνονται με εκφοβισμούς στα σχολεία μέσα από το επίσημο email της διεύθυνσης;

Ακόμα και κάτι που πραγματικά πρέπει να μην αμελήσουν οι συνάδελφοι να είναι το προϊόν της ενημέρωσης, είναι αυτός τρόπος για να απευθύνεται κανείς στους εκπαιδευτικούς;

Πόσο μάλλον όταν απλώς ζητούνται έγγραφα (π.Χ. Μεταπτυχιακά, κ.α.) πολλά από τα οποία έχουν ήδη κατατεθεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

 

ηλεια-639x1024 Απειλές της διεύθυνσης Ηλείας για καταγγελίες των συμβάσεων αναπληρωτών!

Όλα αυτά τα ξέρουν οι νέοι-που λέει ο λόγος- αιρετοί και οι σύλλογοι εκπαιδευτικών;

Για τους μεν συλλόγους Ηλείας έχουμε ξεχάσει τα γραπτά και τη “φωνή” τους εδώ και καιρό. Μόνο για να ζητάνε τη δόση της ΔΟΕ λαμβάνουμε γραπτά τους, όπως μας αναφέρουν οι συνάδελφοι.

Μάλλον περιμένουν να τους πάρουν τηλ να τους πουν τι συμβαίνει στο νομό, άσχετα αν λαμβάνουν τα ιδιά email της διεύθυνσης και αυτοί, όντας προϊστάμενοι σε σχολικές μονάδες.

Έχουμε ακόμα μετα και τη Γ φάση ΕΑΕ, τη διεύθυνση Ηλείας να λέει πως έχει υπεράριθμους εκπαιδευτικούς, παρόλο που στα σχολεία που τα προηγούμενα χρονιά λειτουργούσαν τα Τμήματα ένταξης, φέτος τα βλέπουμε να είναι κλειστά..

Όλα τα παραπάνω δεν αφορούν τους συνάδελφους που εργάζονται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά σημειώνουμε τη λειτουργία μιας διεύθυνσης και το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό εμπείρου προσωπικό αποφάσισε φέτος να αποχωρήσει από τη διοικητική εργασία και να επιστρέψει στα σχολεία…

Είναι αδιανόητο κάποιοι να προσπαθούν να ασκήσουν διοίκηση με γραφειοκρατικές εμμονές και απειλές προς τους συναδέλφους.

 

Α. Εκ Πύργου

 

Photo_1654376152051_2-248x300 Απειλές της διεύθυνσης Ηλείας για καταγγελίες των συμβάσεων αναπληρωτών!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo