Νεοδιόριστοι: Μπορούν πια να τσεκάρουν τα μόρια τους στο “teachers.minedu”

Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν πρόσβαση στα στοιχεία του ηλεκτρονικού μητρώου τους που τηρείται από την υπηρεσία στο online σύστημα διαχείρισης μητρώου εκπαιδευτικών και υποβολής αιτήσεων μετάθεσης(teachers.minedu.gov.gr).

Το Online Σύστημα δίνει τη δυνατότητα στους μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία τους, να βλέπουν τις Υπηρετήσεις, τα ακριβή μόρια μετάθεσής τους, να αιτούνται αλλαγές στα στοιχεία Μητρώου/Υπηρετήσεων μέσω της Διεύθυνσης που τηρεί τον προσωπικό τους φάκελο και να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις μεταθέσεων.

Πλέον όλο και περισσότερες διευθύνσεις  έχουν ολοκληρώσει την καταχώρηση προϋπηρεσιών/μορίων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών που ανήκουν από το καλοκαίρι στο δυναμικό τους. Μάλιστα αρκετές, όπως η διεύθυνση Α/βάθμιας Ανατολικής Αττικής, ενημερώνουν τους συναδέλφους για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τους καλούν να “τσεκάρουν” την ορθότητα των στοιχείων που καταχωρήθηκαν από την υπηρεσία.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό έγγραφο της παραπάνω διεύθυνσης αναφέρεται: “Η σύνδεση στο σύστημα γίνεται με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ). Αναλυτικές οδηγίες αναφέρονται στην αρχική σελίδα της ηλεκτρονικής εφαρμογής (εγχειρίδια χρήσης). Εάν διαπιστώνουν εσφαλμένες ή μη επικαιροποιημένες εγγραφές, δύνανται να αιτούνται αλλαγές, υποβάλλοντας αίτημα μέσω του συστήματος (αναφέρονται σχετικές οδηγίες στο εγχειρίδιο της εφαρμογής) προς τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής. Η Υπηρεσία θα επεξεργαστεί τα αιτήματα μέσω του συστήματος και θα προβεί στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να ενημερωθεί ορθά ο ηλεκτρονικός τους φάκελος.”

Επομένως καλό είναι όλοι οι νεοδιόριστοι του 2022 ανεξαρτήτως διεύθυνσης να συνδεθούν στο σύστημα, να τσεκάρουν στοιχεία και μόρια και σε περίπτωση που διαπιστώσουν λάθη να υποβάλλουν αίτημα διόρθωσης, μέσω της δυνατότητας που δίνεται εντός της ιστοσελίδας. Τα αιτήματα διορθώσεων που υποβάλλονται μέσω “teachersminedu” πηγαίνουν αμέσως στη διεύθυνση εκπαίδευσης που ανήκει ο ενδιαφερόμενος η οποία τα επεξεργάζεται και προβαίνει σε τυχόν διορθώσεις.

Είσοδος στην υπηρεσία 

 

Πως βλέπω τον αριθμό μητρώο μου – Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

Αντώνης Καραφώτης

✏️Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. ✏️Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα, όπου είναι και γραμματέας στο σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής "Κ. Σωτηρίου". ✏️Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. ✏️Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall..

Avatar photo