Πίνακες ΑΣΕΠ – ΟΠΣΥΔ: Καταγγελίες για λάθη στους προσωρινούς πίνακες σε ημερομηνίες, μοριοδότηση…κ.α

Οπως μας μετέφερε ο συνάδελφος Μάριος Μαγιολαδίτης διαχειριστής την ομάδας εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας γενικής και τεχνικής εκπαίδευσης

 

Μετά από καταγγελίες συναδέλφων ότι ο αριθμός συνολικών μορίων στα προσωρινά αποτελέσματα της 1ΕΑ/2022 διαφέρει από το άθροισμα των επιμέρους κριτηρίων, επικοινώνησα τηλεφωνικά με το ΑΣΕΠ για αυτό το πρόβλημα.

 

Όπως μου ανέφερε η υπάλληλος τα στοιχεία τα έχουν τραβήξει από το opsyd το οποίο είναι απόλυτα λογικό. Δεν εμφανίζονται λάθη στα επιμέρους στοιχεία αλλά στο τελικό άθροισμα. Εξήγησα ότι πολλοί έχουν μόρια παραπάνω (και όχι λιγότερα).Εξήγησα ότι πολλοί έχουν μόρια παραπάνω (και όχι λιγότερα).

 

Μετά από κάποιες δοκιμές, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα στις στήλες 7 και 19. Το σύνολο των μορίων ξένων γλωσσών (η στήλη 7) στο τελικό προστίθεται ξανά ενώ δεν προστίθεται ο αριθμός τέκνων (στήλη 19).

 

Έφτιαξα ένα πρόγραμμα στο excel και επιβεβαιώνει ότι η θεωρία μου ισχύει και για τα 4145 άτομα της λίστας.

 

Από ότι φαίνεται ο τύπος ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ + ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ + ΑΝΑΠΗΡΙΑ >50% + ΜΟΡΙΑ ΑΝ. ΤΕΚΝΩΝ εκ παραδρομής έχει υπολογιστεί ως ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ + ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ + ΑΝΑΠΗΡΙΑ >50% + ΣΝΥΟΛΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ.

 

Αυτό βέβαια είναι γνώμη μου απλά τους το μετέφερα. Επίσης, τους είπα ότι έχουν περιθώριο να κάνουν ορθή επανάληψη όπως έγινε στην 1ΓΤ/2019. Ελπίζω το αίτημα να εισακουστεί και να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα χωρίς να χρειαστούν ενστάσεις.

 

Στο αρχείο του ΑΣΕΠ που έχει ανέβει ως προς την κατάταξη αναγράφει την προκήρυξη ως 1ΕΑ/2019.

 

➡️Πολλοί συνάδελφοι δεν βρίσκουν τα στοιχεία τους είτε στους προσωρινούς, είτε στους απορριπτεους, ενώ όλα φαίνονται σωστά!!!

 

➡️Το ίδιο πράγμα είχε συμβεί το “20 με την 1ΓΤ/2020 και βγήκε έκδοση σε ορθή επανάληψη..

 

👁️‍🗨️Δυστυχώς το ΑΣΕΠ δείχνει προχειρότητα σε πίνακες που αφορούν χιλιάδες συναδέλφους, τι θα γίνει στους επόμενους πίνακες;

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo