Οδηγός & Στατιστικά μεταθέσεων Γενικής Αγωγής Β/θμιας – Γενικής & Ειδικής Αγωγής Α/θμιας Εκπ/σης

  • Οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν πρέπει να πληροφορηθούν από τη νέα Διεύθυνση Εκπαίδευσης την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης.
  • Θα συγκριθούν με τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη διάθεση και με τους εκπαιδευτικούς που ζητάνε βελτίωση θέσης.
  • Μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους πρέπει να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη του διδακτικού έτους.

 

  • Συγκρίνονται από κοινού νεοδιόριστοι (είναι στη διάθεση), μετατιθέμενοι και οι αιτούντες βελτίωση θέσης (μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ).

Τάκης Ρουμπής

Στα αρχεία δεν υπολογίζονται οι ειδικές κατηγορίες των εκπ/κών που πήραν μετάθεση. Οπότε η βάση μετάθεσης ενός νομού υπολογίστηκε από τους εκπαιδευτικούς “γενικής κατηγορίας”.

 

Στατιστικά μεταθέσεων εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής Β/θμιας

Στατιστικά μεταθέσεων εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής Α/θμιας Εκπ/σης

 

https://bit.ly/3iklM02

Στατιστικά μεταθέσεων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής Α/θμιας Εκπ/σης

 

https://bit.ly/3Jn0QRZ

 

 

Στα αρχεία δεν υπολογίζονται οι ειδικές κατηγορίες των εκπ/κών που πήραν μετάθεση. Οπότε η βάση μετάθεσης ενός νομού υπολογίστηκε από τους εκπαιδευτικούς “γενικής κατηγορίας”.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo