Μητσοτάκης: Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αττική Οδός μετά το φιάσκο με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς φέρεται να δέχτηκε το αίτημα του πρωθυπουργού να τους καταβάλει αποζημίωση.

Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο θα καταβάλει η Αττική Οδός, ύστερα από επικοινωνία που είχε ο Πρωθυπουργός με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας.

Προηγήθηκε σύσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Οπως έγινε γνωστό, «στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία».

Δημοφιλή!!  Διαμαρτυρία για διακρίσεις έναντι ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού των συνταξιούχων του πρώην ΟΑΕΕ

Επιπλέον, «ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Η εταιρεία το αποδέχθηκε».

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης μεταξύ εταιρείας και πελατών που κινδύνεψε κυριολεκτικά η ζωή τους! Αρκετοί νομικοί έχουν αναφέρει ότι είναι πολύ χαμηλό το ποσόν και σίγουρα ο καθορισμός του μετά από τηλεφώνημα Πρωθυπουργού-Ιδ. Εταιρείας δεν είναι ο ενδεδειγμένος!

((enimerotiko))

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω