Σχετικά με τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2022

1f3af Σχετικά με τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2022Κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό σκέψεις ή/και φήμες περί διαρροής της ψήφου των συναδέλφων που θα συμμετέχουν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Να επισημάνουμε τα εξής:
2757 Σχετικά με τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2022Για να γίνει αυτό θα πρέπει και τα 3 μέλη της εφορευτικής επιτροπής να συνδεθούν ταυτόχρονα με τον μοναδικό τους κλειδάριθμο στην πλατφόρμα και να δουν τι ψηφίζει ο καθένας.
203c Σχετικά με τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2022Τα δύο μέλη της εφορευτικής επιτροπής είναι άτομα που τοποθετούνται σε αυτήν τη θέση από την εκάστοτε ΔΙΠΕ. Το τρίτο μέλος είναι κάποιος συνάδελφος κοινής αποδοχής από τις παρατάξεις που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
1f4cc Σχετικά με τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2022Οπότε κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο να γίνει καθώς από πλευράς Συλλόγων και παρατάξεων δεν υπάρχει κάποια τέτοια πρόθεση καθώς όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία, το κάνουν προκειμένου να επανέλθει ο θεσμός του αιρετού πίσω στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.
1f4e3 Σχετικά με τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2022Η πλατφόρμα θα ανοίξει μια και καλή στις 5μμ που τελειώνει η εκλογική διαδικασία ώστε να κατέβουν τα δεδομένα (αριθμός ψηφισάντων, σταυροδοσία ανά κάλπη και ανά παράταξη) και να ανακοινωθούν στις παρατάξεις και στους υποψήφιους αιρετούς σε πρώτη φάση και στο εκπαιδευτικό κοινό σε δεύτερη φάση.
1f5f3 Σχετικά με τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2022Αυτήν τη φορά συμμετέχουμε ενεργά στην εκλογική διαδικασία και συμπορευόμαστε με την απόφαση των Σωματείων. Η αποχή δεν είναι λύση. Είναι τιμωρία του κλάδου για ακόμη 2 χρόνια…
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Avatar photo