“Άλλη μια κυβερνητική πρωτοτυπία”

 

 

Το προσωπικό καθαριότητας των σχολείων δε δικαιούται δωρεάν σελφ τεστ!!

Είναι εκείνο το προσωπικό που περνά από όλους του χώρους των σχολείων για τον απαραίτητο καθαρισμό και κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος!

Προφανώς για κάποιους, οι καθαρίστριες θεωρούνται εργαζόμενοι Β’ κατηγορίας και έτσι δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με την υπόλοιπη εκπ/κη κοινότητα!

Ε, αυτό το προσωπικό όπως φαίνεται, δε δικαιούται δωρεάν Σελφ Τεστ, όπως οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές!

Αναμένουμε άμεση παρέμβαση από τους εκπρόσωπους και τις δημοτικές αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης!

Για εμάς όμως που είμαστε μέσα στα σχολεία αυτοί οι άνθρωποι είναι υπερπολύτιμοι και είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει

Ευελπιστούμε να δοθεί άμεσα λύση!

((Γιώργος Μακράκης / Πρόεδρος συλλόγου ΠΕ Θεοτοκόπουλος))

Δεχόμαστε επίσης καταγγελίες από σχολεία για το “μπούλινγκ” από σχολικές επιτροπές μετά τους φουσκωμένους λογαριασμούς που φθάνουν στα σχολεία.

Συγκεκριμένα, για λογαριασμό τηλεφώνου ειπώθηκε σε προϊσταμένους “γιατί τα τηλεφωνήματα τα κάνετε σε κινητά τηλέφωνα και να προτιμάτε σταθερά”.

Θα υποθέσουμε, ότι οι άνθρωποι σε συγκεκριμένους δήμους και σχολικές επιτροπές δεν γνωρίζουν ότι την ώρα που τα σχολεία λειτουργούν και τηλεφωνούν σε γονείς και κηδεμόνες, οι άνθρωποι αυτοί εργάζονται και έχουν δώσει τα κινητά τους τηλ. στα σχολεία.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo