Film4Energy Challenge: Πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Film4Energy Challenge: αποδεχτείτε την πρό(σ)κληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μάθετε στους γύρω σας τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας!

Γνωρίζετε με ποιους έξυπνους τρόπους μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια και να συμβάλουμε στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής; Μοιραστείτε την ιστορία σας και τις συμβουλές σας και κερδίστε στον διαγωνισμό Film4Energy Challenge!

Ημερομηνία:  19/01/2022

Μαθητές ηλικίας 12 έως 15 ετών από όλες τις χώρες της ΕΕ καλούνται να δημιουργήσουν για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σύντομο βίντεο [ιστορία ή gif] σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια στην καθημερινή μας ζωή, ώστε να δείξουν στους συγγενείς τους, τους φίλους τους, τους γείτονές τους και σε όλο τον κόσμο τα οφέλη των εναλλακτικών λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Δημοφιλή!!  Αντιδράσεις στο νομοσχέδιο για απαγόρευση του TikTok

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις σας για τον καινούργιο χρόνο. Να είστε δημιουργικοί και να μας δείξετε πώς σκοπεύετε να εξοικονομήσετε ενέργεια το 2022! Περισσότερες πληροφορίες

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω