ΦΕΚ: Κατανομή 2500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών “ΚΟΒΙΝΤ” ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα.

📌Καθορισμός του αριθμού των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) προς πρόσληψη αναπληρωτών
εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης
και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού
και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα Εκπαίδευσης, σχολικού έτους 2021-2022, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 111 του ν. 4821/2021 (Α΄134).

✏️Ο λόγος που βλέπουμε την κατανομή είναι διότι έχουμε πιστώσεις ΠΔΕ, αντίστοιχα δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη για ΕΣΠΑ.

🎯Το αίτημα πρέπει να είναι ΚΑΜΙΑ 3μηνη πρόσληψη ΠΟΤΕ ξανά και για κανένα λόγο.

🎯Μόνο κανονικές προσλήψεις.

📍Είναι αυτονόητο ότι όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να αποκηρύξουν την τρίμηνη διάρκεια εργασίας, σε οποιαδήποτε μορφή της.

📍Βλέπουμε ότι προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν μια κατάσταση με ελαστικές σχέσεις εργασίας, σήμερα μπορεί κάποιοι συνάδελφοι να εργαστούν με αυτόν τον τρόπο, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον του κλάδου συνολικά.

“Γιατί επιλέχθηκαν αλήθεια 3μηνες συμβάσεις, από τη στιγμή που δεν προβλέπονται πια άδειες covid παρά αυτές ελαχίστων ημερών; Μήπως γιατί δεν τους πτοεί το γενικό χάος με τα “πάγια/κανονικά” κενά που ποτέ δεν καλύφθηκαν, αλλά ακόμη και τώρα επιχειρούν να εκμεταλλευτούν σαν πρόσχημα την πανδημία για να παγιώσουν την ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ πρακτική των τρίμηνων συμβάσεων; Για να μας γίνει συνήθεια και κανονικότητα. ΔΕΝ πρέπει να το αποδεχτούμε. Θέλει προσοχή, γιατί είναι ο “Δούρειος Ίππος” της ισοπέδωσης των εργασιακών σχέσεων στην εκπ/ση!”

📍Έχει γίνει γνωστό ότι συνάδελφοι προσπαθούν να πιέσουν με κάθε τρόπο ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε κανονικές φάσεις και να τρέξει και η ειδική πρόσκληση που εξαφάνισαν και μάλιστα τώρα πια λένε, ότι “δεν ήταν να γίνει ποτέ”.

➡️Ψεύδονται επανειλημμένως, αλλά, «Verba volant, scripta manent».

unnamed-1 ΦΕΚ: Κατανομή 2500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών "ΚΟΒΙΝΤ" ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα. unnamed-2 ΦΕΚ: Κατανομή 2500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών "ΚΟΒΙΝΤ" ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα. unnamed-3 ΦΕΚ: Κατανομή 2500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών "ΚΟΒΙΝΤ" ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα.stigmiotypo_2022-01-15_15.29.47 ΦΕΚ: Κατανομή 2500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών "ΚΟΒΙΝΤ" ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα. stigmiotypo_2022-01-15_15.29.38 ΦΕΚ: Κατανομή 2500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών "ΚΟΒΙΝΤ" ανά κλάδο, ειδικότητα και βαθμίδα.

 

 

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo