Βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 για απουσία από την εργασία

📌ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ

➡️Οι εκπαιδευτικοί στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19-gia-apousia-apo-ten-ergasia

➡️μπορούν να λαμβάνουν την Βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου για απουσία από την εργασία τους, η οποία εκδίδεται για το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να χρησιμοποιηθεί για την αναρρωτική άδεια ειδικού σκοπού.

📎Εφαρμόζοντας το ΦΕΚ Τ.Β΄7/06-01-2022, οι νοσήσαντες εκπαιδευτικοί παραμένουν σε υγειονομικό αποκλεισμό για 5 ημέρες, ενώ η άδεια μπορεί να παραταθεί και για άλλες 5 ημέρες, εάν μετά την παρέλευση των πρώτων 5 ημερών, το αποτέλεσμα του τεστ εξακολουθεί να είναι θετικό.

🎯Επιπρόσθετα, εφαρμόζεται και το ΦΕΚ 3/Β-4-01-2022, δηλ. οι νοσήσαντες ή απουσιάζοντες λόγω στενής επαφής με κρούσμα εκπ/κοί, να προσκομίζουν Υπ. Δήλωση στην οποία να αναγράφεται ότι βρισκόταν σε υγειονομικό αποκλεισμό, μετά από οδηγίες του ΕΟΔΥ και ότι θα προσκομιστεί η σχετική βεβαίωση μόλις αυτή χορηγηθεί.

✏️Τη σχετική Βεβαίωση Υγειονομικού αποκλεισμού, που εκδίδεται από την Γεν. Γραμμ. Πολιτικής Προστασίας, την αιτούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπ/κοί μέσω email στο generalsecretary@gscp.gr.

Google Play Store badge EN.svg
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα 

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap