6f194af2 44cb 4731 8091 01b8521b20c4 E-wall

Εύβοια: Παιδιά δημοτικού σχολείου έχουν να κάνουν μάθημα έναν μήνα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Από τη 16η Δεκεμβρίου έχουν να κάνουν μάθημα τα παιδιά του 2ου δημοτικού σχολείου Ερέτριας, το οποίο κατασκευάσθηκε το 1992. Ως αιτία παρουσιάζονται οι εργασίες αποκατάστασης των υδραυλικών του κτηρίου, που άρχισαν πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.

«Πάμε στη δεύτερη εβδομάδα, δεν θα ανοίξει ούτε την επόμενη όπως ξέρω. Χάνουμε μαθήματα», ανέφερε μαθήτρια, μιλώντας στον

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Αναστάσιος Βελισσαρίου, υποστήριξε ότι «οι δύο μέρες δεν έφθασαν και ζητήθηκε από την Περιφέρεια ακόμη τρεις. Δώσαμε αυτό το περιθώριο και όπως αντιληφθήκαμε, οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί».ANT1.

Οι γονείς είχαν προβεί σε έγγραφη καταγγελία για τις επικίνδυνες συνθήκες στις μαθητικές τουαλέτες. Οι εργασίες ήταν απαραίτητες, αφού πλημμύριζαν οι τουαλέτες και αυτό έθετε σε κίνδυνο την υγιεινή των μαθητών, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Δημοφιλή!!  Μια Αξιέπαινη Πράξη – Παράδειγμα προς Μίμηση από το 6ο ΓΕΛ Λαμίας / Έμπρακτη Συμπερίληψη και Αλληλεγγύη

Στις διαμαρτυρίες ότι τα παιδιά δεν έκαναν μαθήματα ούτε εξ αποστάσεως, ο Δήμος Ερέτριας απάντησε ότι «ήταν αδύνατη η τηλεκπαίδευση και αντ’ αυτού υπήρξε ασύγχρονη εκπαίδευση».

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω