ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ

ΔΟΕ: Απαιτείται άμεση διόρθωση λαθών στους πίνακες ΑΣΕΠ και αποδοχή όλων των ενστάσεων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΟΕ: Απαιτείται άμεση διόρθωση λαθών στους πίνακες ΑΣΕΠ και αποδοχή όλων των ενστάσεων

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) επανέρχεται δυναμικά στο ζήτημα των λαθών στους πίνακες του ΑΣΕΠ, που ταλαιπωρούν εκατοντάδες εκπαιδευτικούς εδώ και ένα χρόνο.

Να υπάρξει άμεση αποκατάσταση και διόρθωση των λαθών στους  πίνακες του Α.Σ.Ε.Π. Να γίνουν αποδεκτές όλες οι υποβληθείσες από πέρυσι ενστάσεις. Να μην “πληρώσουν” με τη δουλειά τους οι συνάδελφοι τις ολιγωρίες και τα σφάλματα του συστήματος!

Εκκαθαρισμένοι πίνακες εκπαιδευτικών: Τι πρέπει να προσέξετε

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. επανέρχεται στο ζήτημα το οποίο είχε αναδείξει ένα χρόνο πριν, όταν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Προσωρινών Πινάκων του Α.Σ.Ε.Π. εκατοντάδες συνάδελφοι και συναδέλφισσες αιφνιδιάστηκαν δυσάρεστα, διαπιστώνοντας ότι εξαιτίας ασαφειών και λαθών του συστήματος δεν τους είχαν προσμετρηθεί, αδίκως, μόρια (κορυφαίο παράδειγμα η καταγεγραμμένη και αδιαμφισβήτητη προϋπηρεσία τους) με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε πολύ χαμηλότερη θέση στους πίνακες, από αυτή που θα έπρεπε να βρίσκονται.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. είχε ζητήσει από τη διοίκηση του Α.Σ.Ε.Π. τη θετική στάση στην εξέταση των ενστάσεων των συναδέλφων ώστε να μην υπάρχουν αδικίες και από την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. (η οποία είχε δεσμευτεί σε αυτήν την κατεύθυνση) την παρέμβασή της για την αποκατάσταση των «λαθών».

Δημοφιλή!!  Εξώδικο στην Α/βαθμια Α’ Αθήνας και στον Υπουργό κατέθεσαν σύλλογοι εκπαιδευτικών για τις απειλές από τα έγγραφα Κατσαρού και Νικολόπουλου

Όπως, δυστυχώς, πληροφορούμαστε υπάρχουν συνάδελφοι που αυτές τις ημέρες λαμβάνουν απορριπτικές αποφάσεις επί των ενστάσεών τους. Είναι πραγματικά εξοργιστικό, στη σημερινή «ψηφιακή» εποχή, να διακυβεύεται η επαγγελματική κατάσταση εκπαιδευτικών εξ αιτίας λαθών για τα οποία, επί της ουσίας,  δεν είναι υπαίτιοι οι ίδιοι και να καταδικάζονται έτσι σε παρατεταμένη ανεργία γιατί  Υπουργείο Παιδείας και Α.Σ.Ε.Π. αντιμετωπίζουν με ασυγχώρητη αδιαφορία το γεγονός ότι πίσω από τους πίνακες και τα λάθη υπάρχουν εκπαιδευτικοί που επί χρόνια προσφέρουν στη δημόσια εκπαίδευση, αστήρικτοι, σε όλη την Ελλάδα καθώς και οι, με πολύ κόπο υπάρχουσες, οικογένειές τους.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και το Α.Σ.Ε.Π. να προχωρήσουν στην άμεση λήψη όλων  των αναγκαίων μέτρων προκειμένου, με ενιαίο τρόπο, να λυθούν τα όποια προβλήματα και να προχωρήσουν στην ανακοίνωση πινάκων με διόρθωση των λαθών,  κάτι που έχει γίνει, άλλωστε, και στο παρελθόν. Στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του εξαιρετικά σημαντικού ζητήματος ζητάμε την άμεση  συνάντηση τόσο με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας όσο και με τη διοίκηση του Α.Σ.Ε.Π.

Ενημέρωση για 1ΓΕ/2023: Τελικοί πίνακες περίπου σε μια βδομάδα

Εργασιακά δικαιώματα αναπληρωτών | Διδακτικό και εργασιακό ωράριο, Εφημερία αναπληρωτών, άδειες, υπερωρίες κ.α

Δημοφιλή!!  Ανακοίνωση για Επικείμενους Διορισμούς και Προσλήψεις Αναπληρωτών / ΠΑΣΑΔ

Οδηγός δικαιωμάτων, αδειών, διαδικασίων αναπληρωτών 2023

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω