Ημερολόγιο

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ

 • Η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ άνοιξε στις 29 Φεβρουαρίου 2024, 8:00 π.μ. και λήγει στις 12 Μαρτίου 2024, 2:00 μ.μ.
 • Αυτό αφορά 4.276 θέσεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Πώς να υποβάλετε αίτηση:

 • Ελέγξτε αν οι προτιμήσεις σας (κωδικοί θέσεων) στην ενότητα “ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ” είναι οι ίδιες με αυτές που δηλώσατε αρχικά.
 • Εάν ναι, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.
 • Εάν όχι, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στην ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:
  • Συνδεθείτε στο gov.gr με τους κωδικούς σας Taxisnet.
  • Επιλέξτε “Υπηρεσίες” -> “Ανεξάρτητες Αρχές” -> “ΑΣΕΠ” -> “Προκηρύξεις ΑΣΕΠ”.
  • Βρείτε την προκήρυξη 3ΓΒ/2023 και επιλέξτε “Υποβολή αίτησης”.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Σημαντικές πληροφορίες:

 • Δεν χρειάζεται να πληρώσετε παράβολο για να υποβάλετε αίτηση.
 • Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μόνο ηλεκτρονικά.

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ΓΒ/2023 ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Γνωστοποιείται ότι, σε συνέχεια της από 27/02/2024 Ανακοίνωσης του ΑΣΕΠ με θέμα «ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ΓΒ/2023», εκκίνησε η διαδικασία ελέγχου και υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 51/13.12.2023/τ. Α.Σ.Ε.Π., Φ.Ε.Κ. 53/20.12.2023/τ. Α.Σ.Ε.Π & Φ.Ε.Κ. 9/27.02.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π) που αφορά στην πλήρωση συνολικά τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα έξι (4.276) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021(Α΄6), όπως ισχύει.

 • Οι υποψήφιοι που θα διαπιστώσουν ότι οι προτιμήσεις (κωδικοί θέσεων) στην ενότητα «ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής τους – και όχι στα τυχόν συνημμένα pdf – είναι διαφορετικές από τις αρχικά δηλωθείσες,  παρακαλούνται να ακολουθήσουν τα σχετικά βήματα.
 • Οι υποψήφιοι που θα διαπιστώσουν ότι οι προτιμήσεις τους (κωδικοί θέσεων) στην ενότητα «ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ» είναι αυτές που είχαν δηλώσει στην αρχική αίτηση συμμετοχής τους, δε χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Δημοφιλή!!  Εκδοση των προκηρύξεων 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024 για την πρόσληψη υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 29 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 12 Μαρτίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, ακολουθώντας τα ανωτέρω βήματα.

Eπισημαίνεται ότι με την αίτηση δεν απαιτείται η υποβολή παραβόλου.

Σημαντικές διευκρινίσεις:

Για τους υποψηφίους που θα ακολουθήσουν τα ως άνω βήματα, επισημαίνεται ότι οι προτιμήσεις (κωδικοί θέσεων) που έχουν ήδη καταχωριστεί ηλεκτρονικά μέσω της αρχικής αίτησής τους έως 24/01/2024 (ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της Προκήρυξης 3ΓΒ/2023), καθώς και τα τυχόν αρχεία pdf, θα αντικατασταθούν στο σύνολό τους με το pdf αρχείο προτιμήσεων της αίτησης «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις». Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε άλλο αρχείο πέραν του pdf αρχείου προτιμήσεων δε λαμβάνεται υπόψη.

Σε περίπτωση μη υποβολής αίτησης «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις» ισχύουν οι αρχικά δηλωθείσες προτιμήσεις (κωδικοί θέσεων).

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Δημοφιλή!!  Ανακοίνωση Πίνακα Βαθμολογίας για την Πρόσκληση/Προκήρυξη 1Γ/2024 του ΑΣΕΠ

Για τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με την ως άνω διαδικασία, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και Ανάπτυξης Εφαρμογών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4): τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 και τις αργίες κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω