smartboard g129f52ed8 1920 E-WALL

Ενημέρωση / Ξεκίνησε η παραλαβή διαδραστικών πινάκων!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ήρθε σήμερα ενημέρωση στα email των Σχολείων που θα παραλάβουν διαδραστικές οθόνες προβολής όπως έχει ανακοινωθεί από το ΥΠΑΙΘ (από πέρυσι).

 

Το κάθε σχολείο μπορεί να μπει στο https://prometheus.cti.gr/ για να δει πόσα τεμάχια θα παραλάβει.

Λειτουργικές Υπεραριθμίες / Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για μόνιμους & νεοδιόριστους!

Η παρακάτω εικόνα δείχνει την οθόνη προβολής που θα παραλάβουν τα σχολεία.

Screenshot 2023 05 15 at 15.36.01 E-WALL

Για την είσοδο στην πλατφόρμα χρειάζονται τα στοιχεία του myschool.

 

Υ.Γ: Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια οι παραδόσεις στις σχολικές μονάδες σας να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Για όσες σχολικές μονάδες αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα παραλάβουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τι ισχύει για τις Μαθητικές εκδρομές: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές!!

Σας παραθέτουμε παρακάτω το επίσημο email όπως στάλθηκαν σε ένα από τα σχολεία:

Δημοφιλή!!  Η Κομισιόν ερευνά Apple, Google και Meta για παραβίαση του Νόμου για τις Ψηφιακές Αγορές

Ξεκίνησε η παραλαβή διαδραστικών πινάκων

ΠΡΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ/ΝΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Καλημέρα σας

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της σύμβασης 1126/01-3-2023 του Υποέργου 4 «Προμήθεια και εγκατάσταση διαδραστικών συστημάτων μάθησης – Τμήμα 3» του Έργου «SUB.3 Προμήθεια και εγκατάσταση διαδραστικών συστημάτων μάθησης – Δράση 16676» από την ανάδοχο ένωση εταιρειών «NOVA-ΑΚΤΙΒ», σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες αποστολής/παράδοσης/παραλαβής του εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες σας. Ο Ανάδοχος θα ορίσει, με τηλεφωνική επικοινωνία με τη σχολική μονάδα, την ημερομηνία παράδοσης των ειδών από τη μεταφορική εταιρεία.

Συνημμένα, σας αποστέλλουμε την απόφαση σύστασης και συγκρότησης επιτροπών παραλαβής σε επίπεδο σχολικών μονάδων για το ανωτέρω Έργο καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την παραλαβή του εξοπλισμού από την Επιτροπή Παραλαβής εξοπλισμού.

Παρακαλούμε οι οδηγίες να διαβαστούν προσεκτικά τόσο από τον/την Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας, όσο και από τα μέλη της επιτροπής παραλαβής καθώς περιγράφουν τα βήματα για την σωστή παραλαβή των ειδών εξοπλισμού η οποία θα γίνει μέσω του πληροφοριακού συστήματος ΠΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ». Οι ποσότητες που θα παραλάβει κάθε σχολική μονάδα έχουν καταχωρηθεί στο ΠΣ.

Δημοφιλή!!  Η Κομισιόν ερευνά Apple, Google και Meta για παραβίαση του Νόμου για τις Ψηφιακές Αγορές

Επισημαίνεται ότι οι κούτες με τον εξοπλισμό θα ανοιχθούν από τον εγκαταστάτη, την ημέρα που θα γίνει η εγκατάστασή του και όχι νωρίτερα.

Την ημέρα της παραλαβής του εξοπλισμού, παρουσία του εγκαταστάτη της ένωσης εταιρειών «NOVA-ΑΚΤΙΒ» θα πρέπει να φροντίσετε για τα ακόλουθα:

  1. Το σύνολο του εξοπλισμού που θα  προμηθευτείτε θα πρέπει να εγκατασταθεί σε χώρους που εξυπηρετούν εκπαιδευτικούς σκοπούς και θα γίνει επίδειξη καλής λειτουργίας.
  1. Κανένα είδος του εξοπλισμού δεν πρέπει να μείνει στα κουτιά.
  1. Να είναι επικολλημένη η ετικέτα στη διαδραστική οθόνη αφής ..
  1. Η πινακίδα του ‘Εργου θα πρέπει να τοποθετηθεί σε σημείο εύκολα ορατό από το ευρύ κοινό.
Δημοφιλή!!  Η Κομισιόν ερευνά Apple, Google και Meta για παραβίαση του Νόμου για τις Ψηφιακές Αγορές

Τέλος, σε περίπτωση βλάβης κάποιου είδους της προμήθειας μετά την οριστική παραλαβή καλείστε να την καταχωρήσετε στο σύστημα «Προμήθειες» (http://prometheus.cti.gr/Account/Login) μέσω της στήλης «Αναφορά προβλήματος» ανά είδος.

Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια οι παραδόσεις στις σχολικές μονάδες σας να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Για όσες σχολικές μονάδες αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα παραλάβουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή/και διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Μαίρη Κριάρη

Μονάδα Β2

Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ, Τομέας Παιδείας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ανδρέα Παπανδρέου 37, ΤΚ 15180 Μαρούσι

Τηλ.:210-3442135

Αποκάλυψη: Στον αέρα η αξιολόγηση – Δεν έχουν συσταθεί διοικητικά οι δομές των συμβούλων εκπαίδευσης και ΔΕΝ έχουν καν δικαίωμα υπογραφής

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω