13ο Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο «Οι ΤΠΕ στην Εκπαίδευση»!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόκειται για το επιστημονικό συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ). Αποτελεί βήμα ακαδημαϊκού διαλόγου των σύγχρονων επιστημονικών προσεγγίσεων στο πεδίο των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση και της ηλεκτρονικής μάθησης γενικότερα. Μετά την πρώτη του διοργάνωση στα Ιωάννινα (1999) με τον τίτλο «Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση», το Συνέδριο έχει φιλοξενηθεί από Πανεπιστήμια σε πολλές ελληνικές πόλεις: στην Πάτρα (2000), στη Ρόδο (2002), στην Αθήνα (2004), στη Θεσσαλονίκη (2006), στη Λεμεσό (2008), στην Κόρινθο (2010), στο Βόλο (2012), Ρέθυμνο (2014), Ιωάννινα (2016), Θεσσαλονίκη (2018) και Φλώρινα (2021). Το 13ο Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο «Οι ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» οργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2023.

Δημοφιλή!!  AI | Αξιοποίηση Τεχνολογιών Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη: Παρουσίαση για Εκπαιδευτικούς

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Το «Φωτόδεντρο Εκπαιδευτικά Σενάρια» συμπλήρωσε 1 ½ χρόνο λειτουργίας!

Νέος οδηγός ασφάλειας των παιδιών στο Netflix για γονείς!!

Το 13ο Πανελλήνιο/Διεθνές Συνέδριο «Οι ΤΠΕ στην εκπαίδευση» και το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής» της ΕΤΠΕ διοργανώνονται από το Τμήμα Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2023.

Νέα ημερομηνία υποβολής εργασιών: 5 Ιουνίου 2023.
Δυνατότητες δημοσίευσης:
  • Ανοικτά Πρακτικά στο Διαδίκτυο: τα Πρακτικά θα είναι ελεύθερα διαθέσιμα στο διαδίκτυο:
    • στον ιστότοπο του Συνεδρίου και
    • στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ),
    • θα λάβουν ISBN
  • Springer Τόμος: Οι συγγραφείς διακεκριμένων άρθρων που θα υποβληθούν στα Αγγλικά (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα κληθούν να υποβάλουν προς κρίση μια ενημερωμένη και εκτεταμένη εκδοχή της εργασίας τους ώστε να συμπεριληφθεί (μετά από νέα κρίση) σε τόμο της σειράς: “Research on e-learning and ICT in Education: Technological, Pedagogical and Instructional Issues” των διεθνών εκδόσεων Springer.
  • Επιλεγμένες εργασίες που θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο, θα λάβουν πρόσκληση για υποβολή προς κρίση σε ειδικά τεύχη-αφιερώματα των έγκριτων επιστημονικών περιοδικών:
Υποβολή εργασιών στο 13ο Πανελλήνιο/Διεθνές Συνέδριοhttp://etpe23.cs.ihu.gr/ictsubmit/
Υποβολή εργασιών στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο: http://etpe23.cs.ihu.gr/didinfosubmit/
Διαδικτυακός Τόπος Συνεδρίωνhttp://etpe23.cs.ihu.gr/

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω